Τι φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Αν και το πέρασμα της Νέας Σελήνης στους Ιχθείς δίνει έναν ρομαντικό και ονειρικό τόνο στην σημερινή και όχι μόνο ημέρα, τις εξελίξεις σφραγίζουν αστρολογικά φαινόμενα, που συμβαίνουν αύριο και μεθαύριο, σχεδόν παράλληλα, και κυρίως ο ανάδρομος Ερμής επίσης στους Ιχθείς καθώς και το πέρασμα του επαναστάτη Ουρανού στον σταθερό Ταύρο για τα επόμενα έξι χρόνια.

Πρόκειται για μια περίοδο που απαιτεί προσεκτικούς και λεπτούς χειρισμούς στα διάφορα ζητήματα, που μας απασχολούν, καθώς τα όρια θα είναι δυσδιάκριτα, η κρίση μας θα επηρεάζεται συχνά από το συναίσθημα

και τις επιθυμίες μας και δύσκολα θα παραμείνουμε αντικειμενικοί κατά την αξιολόγηση μιας κατάστασης ή μιας συμπεριφοράς. Ενίοτε θα νιώθουμε πελαγωμένοι, κάποιες φορές διστακτικοί, αναποφάσιστοι, αβέβαιοι… ωστόσο στο τέλος θα αποκτήσουμε αντίληψη της πραγματικότητας, και θα πάρουμε αποφάσεις ριζοσπαστικές, και προφανώς θα παλέψουμε με πείσμα στην προσπάθειά μας να πετύχουμε τον εκάστοτε στόχο μας.

Επηρεάζονται περισσότερο Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες και όσοι έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς τους πλανήτες γύρω στις 15 μοίρες των συγκεκριμένων ζωδίων. Το επόμενο 15νθήμερο καλό θα ήταν να δώσετε έμφαση στα εξής:

Κριέ πέρα από τη δουλειά ασχολήσου και με τις βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες που έχεις.

Ταύρε η Νέα Σελήνη σε βοηθά σε νέα ξεκινήματα. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες.

Δίδυμε επηρεάζεται ο εργασιακός τομέας, όπου προβλέπονται αλλαγές. Διαχειρίσου με προσοχή τις καταστάσεις, επικεντρώσου στους στόχους σου και θα βγεις ωφελημένος.

Καρκίνε θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου αλλά και να βαδίσεις σε νέα μονοπάτια και να αποκτήσεις νέες πηγές εισοδημάτων.

Λέοντα φρόντισε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες. Επηρεάζεσαι και στα προσωπικά σου, όπου ένα πρόσωπο θα μπει δυναμικά στη ζωή σου.

Παρθένε η Νέα Σελήνη επηρεάζει τις σχέσεις σου καλώντας σε να προβείς σε ξεκαθαρίσματα.

Ζυγέ επηρεάζεται η καθημερινότητά σου, ενώ ενδέχεται να αναλάβεις νέα καθήκοντα. Μην αμελείς την ευεξία σου.

Σκορπιέ ήρθε η ώρα να κάνεις αυτά που θέλεις σε διάφορους τομείς. Προχώρα.

Τοξότη επηρεάζεται σπίτι και οικογένεια. Εσύ αποφασίζεις.

Αιγόκερε θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόε επηρεάζεται ο τομέας των οικονομικών σου. Μπορεί και να εξασφαλίσεις μια δεύτερη πηγή εσόδων.

Ιχθύ είναι καιρός να υλοποιήσεις τυχόν σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Δέχεσαι θετική επιρροή και στα προσωπικά σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα