Θρήνος στον Βόλο: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην Μακρινίτσα του Βόλου, όπου δύο αδέλφια έχασαν την ζωή τους από επίθεση που δέχθηκαν στο πατρικό τους σπίτι, με μαχαίρι.

Νεκροί, σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρινίτσα, όταν επισκέφθηκε την οικογένειά της η νεαρή γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια και είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελε να είναι ο δολοφόνος

της.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Βόλο

Πηγή εικόνας: thenewspaper.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα, ηλικίας 28 ετών, είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μακρινίτσα, όπου βρίσκονταν ο αδελφός της. Στο σπίτι πήγε κάποια στιγμή ο σύζυγος της γυναίκας, με τον οποίο ήταν σε διάσταση, που –άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και ποιους λόγους – διαπληκτίστηκε με την σύζυγό του και τον αδελφό της και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέροντάς τους μαχαιριές σε σημεία του σώματός τους.

Το άγριο επεισόδιο κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο 30χρονος άνδρας, έφερε μαχαιριές σε ζωτικά όργανα, η μία εκ των οποίων κάτω από την καρδιά, και κατέληξε επί τόπου.

Η αδελφή του έφερε πολύ σοβαρές μαχαιριές και ήταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί έδωσαν μάχη στο νοσοκομείο για να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 28χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός ο άνδρας καταδιώχθηκε από αστυνομικούς προκειμένου να συλληφθεί. Ο φερόμενος ως δράστης της διπλής δολοφονίας συνελήφθη τελικά περίπου στις 9.30 το βράδυ, στην περιοχή μεταξύ Αγίου Βλασίου και Λεχωνίων.

Πηγή εικόνας: taxydromos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα