Τατιάνα Βολανάκη : Της έκλεψαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ

Θύμα κλοπής έπεσε η γνωστή εικαστικός Τατιάνα Βολανάκη και ο σύζυγός της, ηγετικό στέλεχος παλιάς ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Συγκλονισμένοι αποκάλυψαν ότι οι κακοποιοί κατάφεραν να αρπάξουν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

«Μας έκλεψαν τα κοσμήματα 100.000 ευρώ αλλά τουλάχιστον είμαστε ευτυχείς που ζούμε» δηλώνει χαρακτηριστικά η κ. Βολανάκη στο κεντρικό δελτίο του Star.

Η γνωστή εικαστικός κρατώντας σφιχτά το χέρι του συζύγου της, μιλά για την επίθεση που δέχθηκαν από δύο άγνωστα άτομα στο σπίτι τους στην

περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Το χρονικό της κλοπής

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής όταν το ζευγάρι, μπαίνοντας στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, είδε τους δύο άντρες, που τους συστήθηκαν ως συντηρητές του ασανσέρ.

Ο ένας εκ των δύο δραστών ανέβηκε τρέχοντας από τις σκάλες στον πρώτο όροφο και φτάνοντας στην πόρτα του ασανσέρ, σηκώνει το γλωσσάκι έτσι ώστε να μπλοκάρει την πόρτα. Έχοντας μπλοκάρει την δίοδο, για να μην ανεβοκατεβαίνουν οι ένοικοι, εισέβαλε ανενόχλητος στο σπίτι.

Στα ίχνη τους η αστυνομία

Αφού άρπαξε την λεία του, κατέβηκε τρέχοντας από τις σκάλες.

Ο Ευγένιος Ραΐσης, παρά την ηλικία του και την επικινδυνότητα της κατάστασης, δεν δίστασε να τον κυνηγήσει. Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή μαζί με τα πανάκριβα κοσμήματα. Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους, καθώς πιστεύει ότι πρόκειται για ληστές με «αδυναμία» στα βόρεια προάστια.

Keywords
Τυχαία Θέματα