Τα ζώδια που θυμώνουν πιο εύκολα

Δεν θυμώνουν  όλα τα ζώδια το ίδιο, ούτε με τα ίδια πράγματα.

Ορισμένα ζώδια δεν θυμώνουν ποτέ, άλλα έχουν τεράστια υπομονή, ενώ κάποια  άλλα μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους με το παραμικρό.

Και, όπως θα περίμενες, το πότε γεννήθηκες σίγουρα παίζει κάποιον ρόλο και σε αυτό.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ζώδια

που δεν το’ χουν σε τίποτα να ανεβάσουν στροφές;

Ταύρος

Οι Ταύροι μπορεί να χρειάζονται λίγο χρόνο για να εκνευριστούν – επειδή έχουν αρκετή υπομονή – αλλά αν πατήσεις τα κουμπιά τους, ετοιμάσου για μεγάλα προβλήματα.

Είναι εμμονικοί, φωνακλάδες και δεν μπορούν να ηρεμήσουν με τίποτα.

Το μόνο που τους δικαιολογεί ως έναν βαθμό είναι πως σπάνια θα θυμώσουν χωρίς να έχουν (έστω σε μεγάλο βαθμό) δίκιο. Όλα κι όλα, αν μη τι άλλο οι Ταύροι προσπαθούν να είναι δίκαιοι.

Κριός

Το πιο παρορμητικό και επιθετικό ζώδιο, όπως είναι λογικό, μπαίνει πρώτο σε αυτή την λίστα.

Οι Κριοί είναι σούπερ ανταγωνιστικοί με τους άλλους ανθρώπους, και δεν τους αρέσει να μην πηγαίνουν τα πράγματα όπως θέλουν.

Και αν συμβεί αυτό, θα εκνευριστούν αμέσως και θα ξεσπάσουν, πολλές φορές μιλώντας αρκετά άσχημα.

Τα καλά νέα είναι ότι ο θυμός τους σπάνια κρατάει πολύ και αφού τα βγάλουν από μέσα τους, μετά είναι πολύ πιο εύκολο να διαπραγματευτείς μαζί τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θυμώνουν εύκολα και γίνονται... αιχμηροί. Αυτό δεν σημαίνει ότι εκφράζουν τα νεύρα τους αμέσως, όμως. Προτιμούν να τα συγκρατούν. Αν όμως φτάσουν στην έκρηξη ποιος είδε τον... Σκορπιό και δεν φοβήθηκε! Θα τα σαρώσουν όλα... Και το εννοούμε αυτό: Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, ο Σκορπιός σε έναν καυγά είναι αυτός που θα σε... σφάξει με το βαμβάκι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, που σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε κρίσεις οργής—ειδικά αν απέναντί τους έχουν ένα άτομο που αγαπούν και νιώθουν ότι τους πλήγωσε.

Το θέμα είναι πως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος σχετικά με το τι είναι αυτό που πείραξε έναν Καρκίνο, επειδή σπάνια θα εκφραστούν ξεκάθαρα.

Προτιμούν να μουτρώνουν και να πετάνε μπηχτές από το να αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους κατά μέτωπο.

Λέων

Οι Λέοντες σίγουρα δεν είναι το πιο ψύχραιμο ζώδιο.

Μπορεί να γίνει κάτι πολύ μικρό μέσα στην ημέρα που θα τους καταστρέψει την διάθεση, με αποτέλεσμα μετά να υποφέρουν και να φροντίσουν να υποφέρουν μαζί τους και οι γύρω τους.

Και, γνωρίζοντας πόσο ντίβες μπορούν να γίνουν, μην νομίζεις ότι ενδιαφέρονται πολύ να συγκρατήσουν τον θυμό τους σε δημόσιο χώρο.

Περισσότερο κοινό, σημαίνει περισσότερος κόσμος που θα πάει με το μέρος τους και περισσότερο δράμα γενικά. Α, ναι. Οι Λέοντες λατρεύουν το δράμα…

Keywords
Τυχαία Θέματα