Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης - Κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή
Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές για τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.
Οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν μεθοδικά, με ταχύτητα και υπό άκρα μυστικότητα εξετάζοντας μία σειρά από μάρτυρες, οι οποίοι εισέφεραν στη δικαιοσύνη καθοριστικά στοιχεία για την άσκηση της ποινικής δίωξης εναντίον του γνωστού ηθοποιού.
Το αποδεικτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι εισαγγελείς πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος και Νίκος Στεφανάτος τους οδήγησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης για το κακούργημα του βιασμού.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε αμέσως στην ανακρίτρια η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η δίωξη εκτός από τη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή το πρωί στην Εισαγγελία για το αδίκημα του βιασμού που φέρεται να τελέστηκε το 2010, περιλαμβάνει και το βιασμό ενός ακόμα προσώπου, το οποίο προέκυψε από την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του ηθοποιού για πράξη που έχει παραγραφεί.
Ωστόσο, όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου και εδώ από μία μήνυση που δεν μπορούσε να παράξει έννομα αποτελέσματα, ήρθε στο φως μία ακόμα υπόθεση βιασμού και μάλιστα σε χρόνο που δεν έχει παραγραφεί.
Τα πραγματικά περιστατικά που κατέθεσαν οι μάρτυρες ήταν καταιγιστικά για τη δράση του κατηγορούμενου, ο οποίος αμέσως μετά τη σύλληψή του θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια.
Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, ενώ αμέσως μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.
Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ το μεσημέριΝωρίτερα, ο γνωστός σκηνοθέτης, μαζί με τον δικηγόρο του είχε παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ενημερωθεί αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.
Τότε οι αξιωματικοί της ασφάλειας τους απάντησαν πως μέχρι εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε κανένα δικαστικό έγγραφο σχετικά με τον κ. Λιγνάδη και στην συνέχεια αποχωρήσαν.
Μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο σκηνοθέτης άφησε την κάρτα με τα τηλέφωνά του για να ειδοποιηθεί σε περίπτωση που θα αναζητούταν.
Οι εν λόγω ραγδαίες εξελίξεις έρχονται μετά και τη νέα μήνυση που κατέθεσε χθες 25χρονος, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 14 χρόνια του (αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί), αλλά και την κατάθεση σημαντικής μάρτυρος – κλειδί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.
«Είμαι στη διάθεση των αρχών»Εξερχόμενος από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, ο κ. Λιγνάδης είχε δηλώσει για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται στη διάθεση των αρχών, ενώ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του in.gr, ότι τις τελευταίες ώρες βρισκόταν σε φιλικό σπίτι.
Ο κ. Λιγνάδης υπογράμμισε ότι μετέβη αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δήλωσε στους αστυνομικούς τη διεύθυνσή του προσθέτοντας ότι είναι στη διάθεση της αστυνομίας. Στη συνέχεια αποχώρησε.
Σε ερώτηση για το πού βρίσκεται είχε απαντήσει πως είναι σε φιλικό σπίτι και δεν γνώριζε αν θα επιστρέψει στο σπίτι του.
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας με δήλωσή του στα ΜΜΕ είχε υπογραμμίσει πως «ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται». Ωστόσο η εξελίξεις έτρεξαν, το ένταλμα εκδόθηκε και ο κ. Λιγνάδης συνελήφθη.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Συνελήφθη ο Καραπαπάς!
- Ποια καταστήματα ανοίγουν εκτάκτως στην Αττική
- Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης
- 680 κρούσματα στην Αττική. Πού εντοπίστηκαν τα 1424 κρούσματα. 23 θάνατοι σήμερα
- Καλύτερα δε γίνεται: Η Γερμανού ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές - «Ντρέπομαι και λυπάμαι»
- Πέθανε ο Ιωάννης Κ. Μαζαράκης - Αινιάν
- Το ραντεβού Μενδώνη – Λιγνάδη στο γραφείο της υπουργού
- Συνελήφθη ο Δ. Λιγνάδης — Κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή
- Μικρή μείωση σε κρούσματα - Πόσα τεστ έγιναν σήμερα
- Κοροναϊός : 1.424 νέα κρούσματα και 23 θάνατοι – Στους 325 οι διασωληνωμένοι
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Τα Νεα
- Το απίστευτο κείμενο στη Wikipedia που «δικάζει» τον σκηνοθέτη
- Κοροναϊός : 1.424 νέα κρούσματα και 23 θάνατοι
- Διαβάστε στο «Βήμα της Κυριακής» : Παζάρι με τις ΗΠΑ
- Το ραντεβού Μενδώνη – Λιγνάδη στο γραφείο της υπουργού
- «Αγκομαχά» η Αττική με σχεδόν 700 κρούσματα
- Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης - Κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή
- Τελευταία Νέα Τα Νεα
- Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης - Κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή
- Το απίστευτο κείμενο στη Wikipedia που «δικάζει» τον σκηνοθέτη
- Το ραντεβού Μενδώνη – Λιγνάδη στο γραφείο της υπουργού
- Διαβάστε στο «Βήμα της Κυριακής» : Παζάρι με τις ΗΠΑ
- «Αγκομαχά» η Αττική με σχεδόν 700 κρούσματα
- Κοροναϊός : 1.424 νέα κρούσματα και 23 θάνατοι
- Παρέμβαση υπέρ του Κουφοντίνα στα γραφεία της ΝΔ
- Στη ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον δικηγόρο του
- Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Δημήτρη Λιγνάδη
- Εντ Σίραν: Το επικό throwbak για τα τριακοστά του γενέθλια
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης
- Συνελήφθη ο Δ. Λιγνάδης — Κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή
- Ο «κακός δαίμονας» χτύπησε ξανά την Ατλέτικο και δίνει ελπίδες σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (video)
- Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης- Κατηγορίες για «βιασμούς κατά συρροή»
- Τα πακέτα αναδρομικών που θα καταβληθούν έως το τέλος Μαΐου
- Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης – Είχε εκδοθεί ένταλμα
- Σεισμός 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Ρόδο
- Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης υποψήφιος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο
- Δημήτρης Λιγνάδης: Εκδόθηκε ένταλμα εις βάρος του και συνελήφθη
- Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης