Συλλογή σχολικών ειδών για μαθητές ωφελούμενων οικογενειών

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκδήλωση Συλλογής Σχολικών Ειδών για μαθητές ωφελούμενων οικογενειών και του προγράμματος «Διδακτική Αλληλεγγύη», με στόχο να βοηθηθούν οι μαθητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Σημειώνεται πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά από τις 5 το απόγευμα

έως και τις 9 το βράδυ.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσικοχορευτικές δραστηριότητες από το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και από χορευτικούς συλλόγους της πόλης ενώ σημειώνεται πως τα σχολικά ειδη θα συγκεντρώνονται από την Τρίτη 10 έως και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο Γραφείο Εθελοντισμού (ισόγειο Δημαρχείου Πειραιά - πλατεία Κοραή). 

«Είναι μια εκδήλωση που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, η οποία στέλνει μηνύματα αλληλεγγύης, προσφοράς, ελπίδας και αισιοδοξίας που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.  Είναι εξαιρετικά σημαντικό να υλοποιούνται κοινωνικές δράσεις με επίκεντρο τη στήριξη μαθητών της πόλης μας. Στόχος είναι να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά. Θα ήθελα να καλέσω φορείς, συλλόγους και δημότες, να προσφέρουν σχολικά είδη. Είμαι βέβαιος ότι οι Πειραιώτες θα δείξουν για άλλη μια φορά την ευαισθησία που τους διακρίνει σε παιδιά που προσπαθούν για ένα καλύτερο μέλλον»,, δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης. 

Keywords
Τυχαία Θέματα