Στο Κίεβο αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού (pic)

Ο Ολυμπιακός στους «32» του Europa League θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου, με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να γίνεται στο Γ. Καραϊσκάκης στις 14 Φεβρουαρίου και το δεύτερο ματς στο Ολιμπίνσκι μια εβδομάδα αργότερα, στις 21 Φεβρουαρίου.

Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν δύσκολες καιρικές συνθήκες στο Κίεβο, το οποίο το χειμώνα καλύπτεται από χιόνι και η θερμοκρασία βρίσκεται σταθερά κάτω από

το μηδέν. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανάρτησε στα social media ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος και δείχνει το Ολιμπίνσκι καλυμμένο από χιόνι!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενόψει των αναμετρήσεων των δύο ομάδων ταξίδεψαν στο Κίεβο και είχαν επαφές με τους ανθρώπους του ουκρανικού συλλόγου. Όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία, οι Ερυθρόλευκοι, μάλιστα, επισκέφθηκαν το Ολιμπίνσκι, όπου θα φιλοξενήσει τη δεύτερη μάχη των δύο ομάδων, με φόντο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Olympinsky stadium Kyiv 15/1/2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vernikos (@konstantinosvernikos) στις 15 Ιαν, 2019 στις 9:31 πμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα