Στη φυλακή η 30χρονη που άφησε το βρέφος να καεί στο σπίτι της

Στη φυλακή οδηγείται η 30χρονη , η οποία κατηγορείται ότι άφησε μόνο του το 13 μηνών βρέφος στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανό. Σε βάρος της νεαρής γυναίκας έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση και εμπρησμός από αμέλεια. Η 30χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι άφησε μόνο το κοριτσάκι, από νωρίς, πιστεύοντας ότι θα το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο .Ήδη η υπεράσπιση της έχει ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Το κοριτσάκι ήταν μόνο του στο διαμέρισμα

στην οδό Έριδος στη Βάρκιζα όταν ξέσπασε η φωτιά στις 1:22 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Οι πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν τη φωτιά αντίκρισαν το άψυχο κορμάκι του κοριτσιού στο κρεβάτι που κοιμόταν. Αμέσως το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Η μητέρα του παιδιού βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας σε κατάσταση σοκ και παρακαλούσε να σώσουν το παιδί της. Ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί γιατί άφησε μόνο του το παιδί και με αναμμένη τη θερμοφόρα. Γείτονες περιγράφουν ότι η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ τονίζουν πως είχε οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει τα φάρμακά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα