«Σπίτι με το MEGA»: H πιο ζεστή παρέα της καραντίνας γίνεται ενός έτους

Ένα χρόνο ζωής κλείνει σήμερα η εκπομπή που κράτησε την καλύτερη παρέα στους Έλληνες εν μέσω πανδημίας.

Τον τελευταίο χρόνο κληθήκαμε όλοι να «μείνουμε σπίτι», ωστόσο οι τηλεθεατές επέλεξαν να μείνουν στο «Σπίτι με το MEGA» και αποζημιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο! Έζησαν μαγικές στιγμές, με 32 σπουδαίους οικοδεσπότες, συγκίνηση, διασκέδαση, γέλιο και νοσταλγία!

Ένας χρόνος τηλεοπτικής ζωής με καλλιτέχνες που κάνουν σπάνια τηλεοπτικές εμφανίσεις, εξαιρετικούς μουσικούς, παρουσιαστές και δημοσιογράφους που γνωρίζουν πολύ καλά την ελληνική μουσικοί και κυρίως εκατοντάδες τραγούδια.

https://www.in.gr/wp-content/uploads/2021/04/t_file6021359070261282852.mp4

Μελωδίες

και στίχοι που το ελληνικό κοινό έχει ξεχωρίσει, κομμάτια που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα σε κάθε στιγμή διασκέδασης, ευτυχίας, πίκρας, χωρισμού αλλά και ταξιδιών, ήταν και πάλι κοντά μας σε αυτόν τον δύσκολο εγκλεισμό.

Το MEGA φρόντισε και έκανε στους τηλεθεατές του το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε. Μια συντροφιά σε στιγμές δύσκολες, σε περίοδο μοναξιάς αλλά και έντονου προβληματισμού.

Το εβδομαδιαίο ραντεβού στο «Σπίτι με το MEGA» ήταν πολύτιμη παρηγοριά για τους κατοίκους μιας χώρας που στερήθηκαν το μαζί και αναγκάστηκαν να ζήσουν χώρια για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το MEGA ήταν εκεί, και όπως έκανε με όλο το πρόγραμμα του, στάθηκε δίπλα στο κοινό με κάθε τρόπο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η λύση ήταν μια. Καλή μουσική, αγαπημένοι δημιουργοί, ταλαντούχοι ερμηνευτές και πάνω από όλα όμορφες στιγμές και συνεργασίες που μπορέσαμε να μοιραστούμε –έστω και με αυτόν τον τρόπο.

«Έτσι ξαφνικά» με τον Αντώνη Ρέμο

Όλα ξεκίνησαν στις 10 Απριλίου του 2020. Η ιδέα ήταν ο σπουδαίος ερμηνευτής να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για το MEGA, με λίγους και επιλεγμένους μουσικούς, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Ο Αντώνης Ρέμος οδήγησε τους τηλεθεατές σε ένα ταξίδι με αγαπημένα του πρόσωπα που εντυπωσίασε. Η αγάπη του κοινού ήταν τόσο μεγάλη που ήταν αδύνατον το «Σπίτι με το MEGA» να μην συνεχίσει την πορεία του.

«Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες που περνούν δοκιμασία. Στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στην Ελλάδα που δοκιμάζεται». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε εκείνο το πρώτο «Σπίτι με το MEGA» τότε που κανείς δεν ήξερε πόσο πολύ θα διαρκούσε αυτή η ειδική συνθήκη που κράτησε τους τηλεθεατές μέσα στο σπίτι.

Μια εκπληκτική βραδιά

Αφήσαμε μακριά «Όλα τα δάκρυα» και απολαύσαμε ένα μοναδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, από εκείνα που ο χαρισματικός Έλληνας ερμηνευτής ξέρει να δημιουργεί και να παρουσιάζει απλόχερα στον κόσμο που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Αντώνης Ρέμος σηκώθηκε πολλές φορές και χόρεψε με τον κόσμο να στέλνει μήνυμα «είμαστε απόλυτα συντονισμένοι σε αυτό που είναι ακριβώς η ελληνική ψυχή».

Και τη σκυτάλη πήρε η… «απόλυτη»

Το μεγάλο σόου της απόλυτης ελληνίδας σταρ είχε από όλα. Δύο και περισσότερες ώρες αγάπης, τρυφερότητας, χαράς, αισιοδοξίας με γνωστά τραγούδια και μελωδίες.

«Δε λέει κι απόψε η βραδιά πάλι να ξημερώσει», είπε στην αρχή η Βίσση θυμίζοντάς μας το «Ερωτευμενάκι» και κάνοντάς μας να θυμηθούμε τα παλιά.

Σε μια εποχή μου συνηθίσαμε να αγαπάμε από απόσταση, να τραγουδάμε από απόσταση, να εκφραζόμαστε από απόσταση, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα με τραγούδια διαχρονικά, με μελωδίες σαγηνευτικές, έδιωξε τις αγωνίες και τις ανησυχίες μας.

Σπουδαίοι ερμηνευτές σε σπάνιες εμφανίσεις

Μετά την Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση το «Σπίτι με το MEGA» κέρδισε απόλυτα την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών οι οποίο έστελναν χιλιάδες μηνύματα αγάπης στα social media.

Και η συνέχεια ήταν όπως αποδείχτηκε εξίσου συναρπαστική. Ο Γιώργος Νταλάρας, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Διονύσης Σαββόπουλος, οι Μέλισσες, η Δήμητρα Γαλάνη, οι Πυξ Λαξ, ο Στέλιος Ρόκκος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Στέφανος Κορκολής ήταν μερικοί από τους σπουδαίους ερμηνευτές που αποδέχθηκαν με τεράστια χαρά την πρόσκληση του MEGA.

Μαζί με τους καλύτερους έλληνες μουσικούς οι πιο σημαντικοί τραγουδιστές της χώρας ανέβηκαν στη σκηνή του MEGA και κατάφεραν να μοιράσουν αισιοδοξία στους τηλεθεατές.

Κάθε εβδομάδα ένας οικοδεσπότης και οι καλεσμένοι του, κάθε φορά και μια αξέχαστη τηλεοπτική βραδιά που άφηνε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Συνεργασίες που δημιουργήθηκαν ειδικά για το MEGA και αφιερώματα σε ανθρώπους που δεν βρίσκονται πια στη ζωή αλλά άφησαν ανεξίτηλο το σημάδια τους στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα