Σούπερ Μπάγερν διέλυσε την Άιντραχτ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπάγερν Μονάχου το παιχνίδι με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Μόναχο, με τους Βαυαρούς του Χανς Φλικ να κερδίζουν πανεύκολα με 5-2 και να αυξάνουν και πάλι τη διαφορά από τη δεύτερη Ντόρτμουντ στους 4 πόντους.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν… στραβοπάτησαν απέναντι στην Αϊντραχτ και την ερχόμενη Τρίτη (26/5) πηγαίνουν με την ψυχολογία στα ύψη, αλλά και με απόσταση ασφαλείας στην Βεστφαλία, για το μεγάλο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ. Ενα ντέρμπι, που αν κερδίσουν οι Βαυαροί θα βρεθούν στο +7 και θα αγκαλιάσουν σφιχτά και το φετινό πρωτάθλημα.

Η εικόνα

του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 12’ είχαν δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έκαναν το 1-0, με τον Γκορέτσκα να σκοράρει με δυνατό σουτ μετά την ασίστ του Μίλερ. Στο 41’ ο έμπειρος επιθετικός από δημιουργός έγινε εκτελεστής και μετά τη σέντρα του Ντέιβις έκανε το 2-0 για τους Βαυαρούς.

Με τη σέντρα για την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Μπάγερν έκανε το 3-0 με τον Λεβαντόφσκι. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Φλικ χαλάρωσε και δέχθηκε δύο γκολ από τον Χίντερεγκερ! Στο 51’ ο σέντερ μπακ της Αϊντραχτ με δυνατό βολέ, μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αυστριακός με κεφαλιά μείωσε σε 3-2.

Τα δύο γκολ του Αυστριακού «ξύπνησαν» τους παίκτες της Μπάγερν, με τον Ντέιβιτς στο 61’ να κάνει το 4-2 και να δίνει εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους, ενώ το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Χίντερεγκερ, ο οποίος όμως αυτή τη φορά σκόραρε σε λάθος εστία.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ – Παβάρ, Μπόατενγκ (73′ Ερναντές), Αλάμπα, Ντέιβις – Κίμιχ (85′ Κουισάνς), Γκορέτσκα, Κομάν (85′ Ζίρκζι), Μίλερ, Πέρισιτς (64′ Γκνάμπρι) – Λεβαντόφσκι.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Άντι Χίτερ): Τραπ – Τουρέ, Ιλσάνκερ, Χίντερεγκερ, Ντικά (46′ Τσάντλερ) – Ρόντε (71′ Καμάντα), Φερνάντες, Ντα Κόστα (76′ Ντουρμ), Γκατσίνοβιτς (71′ Σο), Κόστιτς – Σίλβα (76′ Ντοστ).

Keywords
Τυχαία Θέματα