Σε κώμα ο Κούζμιτς μετά από σοβαρό τροχαίο

Εξαιρετικά ανησυχητικά είναι τα νέα που προκύπτουν από τη Σερβία, αναφορικά με την κατάσταση του Ογκνιεν Κούζμιτς. Ο διεθνής Σέρβος σέντερ, φέρεται να βρίσκεται σε κώμα μετά από τροχαίο που είχε στην Μπάνια Λούκα, έχοντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος!

Ο Κούζμιτς τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του στον δρόμο από Μπάνια Λούκα προς Πρίγιεντορ στην περιοχή Ραμίτσι. Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνει ότι ο αθλητής του

έχει τραυματιστεί σε κεφάλι και στήθος.

Βόσνιος δημοσιογράφος που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου δημοσίευσε φωτογραφία που σοκάρει από το αυτοκίνητο του Κούζμιτς. Μια άμορφη μάζα με σίδερο και πλαστικό  μέσα στα χωράφια!

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το σερβικό μπασκετικό κοινό ότι την Κυριακή το πρωί, στην εθνική οδό Μπάνια Λούκα – Πρίγιεντορ ο σέντερ του συλλόγου μας, Ογκνιεν Κούζμιτς είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Από το τροχαίο ο Ογκνιεν υπέστη σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι και το στήθος και λόγω της κρισιμότητας των τραυματισμών, αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του στο Βελιγράδι», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα, στην οποία τονίζεται επίσης ότι ο σύλλογος θα ενημερώσει τον κόσμο για περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση, «λαμβάνοντας υπ'όψιν τη λεπτότητα της κατάστασης και την ιδιωτικότητα του Ογκνιεν Κούζμιτς».

Ο γιατρός Βλάντα Τζάιτς επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα Gazeta.ba ότι ο Σέρβος διεθνής είναι πράγματι σε κώμα: «Ο Κούζμιτς έχει σπάσει κάτω και άνω σιαγόνα μετά από άμεση σύγκρουση και σήμερα βρίσκεται σε κώμα. Δεν έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο, αλλά τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά και απαιτούν τη μεταφορά του αθλητή σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Βελιγράδι».

Για την άμεση μεταφορά του Κούζμιτς υπήρξε κινητοποίηση όλων των αρχών, με ελικόπτερο να τον μεταφέρει στο Βελιγράδι. Οπου θα συνεχιστεί η μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και να ξεπεράσει τα βαρύτατα τραύματά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα