Σάκης Ρουβάς: Το τρυφερό μήνυμα στην Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλια τη ς

Στις 3 Ιουλίου του 2017 ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά από 13 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε την πιο ωραία δημόσια εξομολόγηση στην γυναίκα της ζωής του, ανήμερα της 2ης επετείου του γάμου τους. Μάλιστα η Κάτια είχε και τα γενέθλιά της!

Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Το “για πάντα” είναι πολύς

χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ».

View this post on Instagram

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli . . #happybirthday #happyaniversary #love #happiness #miazoimazi

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Jul 3, 2019 at 10:00am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα