Ρονάλντο: «Εκανα προπόνηση γιατί έπρεπε, ο Κριστιάνο επειδή το αγαπάει»

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, το Φαινόμενο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport μίλησε για τις ομοιότητες και τις διαφορές του με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναφέρθηκε στο κοινό τους πάθος στο σκοράρισμα και στη μεγάλη διαφορά σχετικά με την… προπόνηση και τη γυμναστική.

«Νομίζω ότι έχει το ίδιο πάθος
να σκοράρει, όπως το είχα κι εγώ, και δεν είναι συμπτωματικό ότι σε ηλικία 33 ετών βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Είναι ελάχιστοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που προσέχουν το σώμα τους όπως αυτός και μέχρι και τώρα έχει μεγάλη διάθεση να το βελτιώσει. Εγώ έκανα προπόνηση επειδή έπρεπε, ενώ αυτός επειδή το αγαπάει» ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Στην συνέχεια ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ τους, λόγω του ότι έπαιξε σε άλλη εποχή από αυτή που παίζει ο Κριστιάνο: «Μας χωρίζουν εννέα χρόνια, ενώ τα χρόνια στα οποία παίξαμε, είναι διαφορετικά. Δεν εννοώ ότι τότε που αγωνιζόμουν εγώ ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά αντιμετωπίζαμε διαφορετικές καταστάσεις και διαφορετικές ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα