Ψευτογιατρός : To «επιστημονικής φαντασίας» βιογραφικό του – «Κολλητός του Μπους με καμένα πτυχία»

«Μου είπε, το 2006, ότι πρόκειται να συναντηθώ με την τότε Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Κοντολίζα Ράις, στην Ελλάδα την οποία είχε ήδη προγραμματίσει να επισκεφθεί . Πράγματι η κυρία Ράις επισκέφθηκε την Ελλάδα όμως αυτή η συνάντηση, όπως και παλαιότερη στις ΗΠΑ ,  ματαιώθηκε με τη δικαιολογία ότι γίνονταν διαδηλώσεις

. Κι η υπουργός τηρώντας τις οδηγίες των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ υποτίθεται ότι απέκλεισε κάθε άλλη συνάντηση! Το καλοκαίρι του 2007 μου είπε μαζί με τους συνεργούς του ότι θα συναντηθώ δήθεν με τον τότε αρχηγό της CIA Τζορτζ Tένετ στη θαλαμηγό μου σε χρόνο που θα οριστεί αιφνιδιαστικά μόλις την προηγούμενη ημέρα της συνάντησης. Καθώς κι ότι αυτό επιβαλλόταν για λόγους ασφαλείας. Ετσι υποχρεώθηκα να βρίσκομαι μεσοπέλαγα στο σκάφος μου και μόνος προσδοκώντας τη συνάντηση . Μάλιστα ο ίδιος με με διαβεβαίωσε ότι ο Τζορτζ Τένετ θα βρισκόταν επισήμως τσην Ελλάδα για τα θυρανοίξια μιας εκκλησίας στο Πήλιο και στη συνέχεια θα συναντιόταν μαζί μου. Μάλιστα εν όψει της συνάντησής μας του αγόρασα ως δώρο ένα εκκλησιαστικό βιβλίο ιστορικής αξίας αντί τιμήματος 28 χιλιάδων ευρώ». 

Απόσπασμα από τις αναφορές-προ μερικών ετών-  επιχειρηματιών που είχαν εξαπατηθεί από τον 47χρονο , ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη κατηγορία ότι παρίστανε τον «ψευτογιατρό» κι είχε παρασύρει σοβαρά ασθενείς να εγκαταλείψουν την θεραπεία που λάμβαναν. Με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων, εκ των οποίων δύο ανήλικοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ο 47χρονος που εμφανιζόταν να είχε τάχα σπουδές κι επαγγελματική εμπειρία στις ΗΠΑ και στην Ελβετία όταν του ζητούντο ταπτυχία του ή σχετικά πιστοποιητικά επικαλείτο οτι είχαν …καεί κατά λάθος σε ατυχήματα στο σπίτι. Καθώς κι ότι τα ιδρύματα στα οποία είχε φοιτήσει είχαν κλείσει κι υπήρχε πρόβλημα στην εκδοση νέων «αποδεικτικών» στοιχείων. Ωστόσο από την περαιτέρω έρευνα προκύπτει ότι ο 47χρονος την τελευταία 15 ετία μαζί και με άλλα άτομα προχωρούσαν σε πλήθος ευφάνταστων, απατηλών ενεργειών σε βάρος γνωστών επιχειρηματιών. Με έναν εξ αυτών να του αποδίδει σε δικαστικά έγγραφα ότι έχασε 45 εκατομμύρια ευρω! 

   Ο 47χρονος ο οποίος την τελευταία τριετία εμφανιζόταν ως ογκολόγος, παλαιότερα εμφανιζόταν ως ειδήμων σε τηλεπικοινωνιακά θέματα, ασχολήθηκε με συστήματα υποκλοπών της ΕΥΠ κι είχε προχωρήσει σε τεράστια απάτη με υποτιθέμενη «επένδυση» δεκάδων εκατομμυρίων ευρω σε δορυφορικά συστήματα επικοινωνιών που τα  ονόμαζε «τροποδιασκόρπιση», από την μεταδφοση σημάτων στην τροπόσφαιρα.

Ο 47χρονος εμφανιζόταν παλαιότερα ότι είχε στενές επαφές με την κυβερνηση Μπους, ότι είχε  στενή φιλία με τον τότε Ελληνοαμερικανό αρχηγό της CIA Τζωρτζ Τένετ που υποτίθεται ότι τον είχε φιλοξενήσει στο Πήλιο  αλλά και με την κυβέρνηση της Κίνας. Λέγοντας ότι το σύστημα επικοινωνιών που πωλούσαν ήταν «μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα» . Μάλιστα οργάνωναν παραπλανητικά ταξίδια των επιχειρηματιών στις ΗΠΑ όπου τους παρέδιδαν διαφορα αντικείμενα ως υποτίθεται δώρα του τότε Προέδρου Τζωρτζ Μπους.  Ενδεικτικό της πρωτοφανούς σκηνοθεσίας ήταν όσα μνημονεύονται σε δικαστικό έγγραφο που συντάχθηκε από εξαπατημένους επιχειρηματίες. Οπως σημείωναν «όταν φθάσαμε στις ΗΠΑ αμέσως μας πλαισίωσε ομάδα ανδρών ασφαλείας, πολλοί από αυτούς ήταν ακροβολισμένοι ώστε να δημιουργείται σε μένα η απόλυτη πεποίθηση ισχυρώς προστατευόμενων προσώπων λόγω του σημαντικότατου ρόλου των οποίων διαδραματίζαμε. Εκεί μου γνώρισαν κάποιον ονόματι Γκλεν ως επικεφαλής της φρουράς προστασίας μας που ανήκει δήθεν στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας(NSA) των Ηνωμένων Πολιτειών και μου έδειξε σχετική ταυτότητα για την οποία είμαι βέβαιος πλέον ότι ήταν πλαστή».

Εντυπωσιακό είναι ακόμη ότι ο 47χρονος που συνελήφθη τώρα ως «ψευτογιατρός» συνιστούσε τότε σε έναν εκ των επιχειρηματιών να χωρίσει από την σύντροφό του γιατί υποτίθεται διέρρεε πληροφορίες στην ισραηλινή μυστική υπηρεσία Μοσάντ. Τέλος σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2004 είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του 47χρονου στην Βούλα . Από σχετικά πρόσφατες έρευνες φέρεται να προέκυψε ότι στην τοποθέτηση της βόμβας είχε προχωρήσει απότακτος αστυνομικός των ΕΚΑΜ που είχε κατηγορηθεί για συνεργασία με «νονούς» της νύκτας αλλά κι ότι συμμετείχε στο σχέδιο «Γοργοπόταμος» για την μαζική απόδραση ποινικών κι αντιεξουσιαστών  από τις φυλακές Κορυδαλλού. 

Keywords
Τυχαία Θέματα