Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο , plug - in υβριδικό Jeep Wrangler 4xe

Το Jeep Wrangler 4xe προσφέρεται ήδη στην ελληνική αγορά. Το  νέο plug – in υβριδικό  έχει ήδη λανσαριστεί στην ελληνική αγορά, με ατού την υβριδική τεχνολογία, ενώ, παραμένει πιστό στις σχεδιαστικές «ρίζες» των προγόνων του. Διαθέτει τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων, που συνδυάεζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και υποστηρίζεται από δύο ηλεκτροκινητήρες και μια μπαταρία 400 volt χωρητικότητας 17,3 kWh.

Η συνδυαστική απόδοση του plug-in υβριδικού συστήματος αγγίζει τους

380 ίππους και 637 Nm ροπής. Σε επιδόσεις, επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 6,4’’. Η αυτονομία της μπαταρίας του επιτρέπει να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για έως 50 χλμ. Στην πράξη, ο οδηγός μπορεί να κινηθεί με 3,5 λίτρα/100χλμ, με τις εκπομπές CO2 να είναι μειωμένες κατά 70%.

Η φόρτισης του, για να μπορέσει να έχει τα αποθέματα των 50χλμ αμμιγούς ηλεκτροκίνησης, διαρκεί 3 ώρες, σε οικιακά ή δημόσια δίκτυα φόρτισης.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής 8,4’’ που προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα με smartphone μέσω των εφαρμογών Apple CarPlay και Android Auto.  Στην ελληνική αγορά το νέο μοντέλο κοστίζει από 70.700 ευρώ, για την έκδοση Sahara 4xe, συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία στο λανσάρισμά του ενώ, εξίσου σημαντικό ότι οι μπαταρίες έχουν 8ετη κάλυψη επίσης με ισχύ έως τις 160.000 χλμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα