Πες μας τι σπουδάζεις, να σου πούμε ποιο laptop χρειάζεσαι

Όσο ολιγαρκής και αν είσαι, σίγουρα δεν έχεις καμιά διάθεση να δεις το laptop σου να «κολλάει» ή να εμφανίζει τις διαβόητες μπλε οθόνες, στην εκπνοή της προθεσμίας για κάποια σημαντική εργασία. Για αυτό και η σοφότερη κίνηση που μπορείς να κάνεις ως φοιτητής, είναι να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου ήδη από την εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Άλλωστε, στο SHOPFLIX.gr θα βρεις εξαιρετικές προσφορές σε laptop

τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και σταθερά συμφέρουσες τιμές για κάθε είδους ηλεκτρονική συσκευή.

Η επόμενη προθεσμία πλησιάζει απειλητικά; Οι άμεσες παραδόσεις της πλατφόρμας εγγυώνται ότι το νέο σου laptop θα φτάσει στην πόρτα σου στην ακριβή ημερομηνία που θα δεις κατά την παραγγελία, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν σπουδάζεις, για να μη χάνεις πολύτιμο χρόνο. Και με την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, μπορείς να παραλάβεις όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σου την ίδια μέρα, για να μη σπαταλάς χρόνο σε αναμονές.

Όσο για το ποιο laptop πρέπει να διαλέξεις, η σχολή και τα χόμπι σου είναι που θα κρίνουν την ιδανική επιλογή.

Ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες: HP 14s fq0002nv 14" FHD Athlon-3020e/4GB/128GB Flash Storage/W10 S

Οι εργασίες της σχολής σου έχουν σχετικά χαλαρές τεχνολογικές απαιτήσεις: σερφάρισμα στο internet για συλλογή πληροφοριών, word και powerpoint για κείμενα και παρουσιάσεις. Ιδανικό για ‘σένα, ένα laptop όπως το HP 14s, που μπορεί να ανταποκριθεί με μεγάλη ευκολία σε καθημερινή χρήση, ενώ παράλληλα διαθέτει μεγάλη φορητότητα, για να το παίρνεις μαζί σου στη βιβλιοθήκη, αλλά και το αμφιθέατρο. Γιατί να παιδεύεις το χέρι σου με χειρόγραφες σημειώσεις;

Στα μεγάλα plus και η μεγάλης διάρκειας μπαταρία του, που χάρη στην τεχνολογία HP Fast Charge φορτίζει ταχύτατα για ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά και η εξαιρετική απόδοσή του στις καθημερινές σου ανάγκες streaming, σε ανάλυση HD.

Κύρια χαρακτηριστικά

Σειρά επεξεργαστή: AMD Athlon

Διαγώνιος Οθόνης: 14"

Μνήμη RAM: 4 GB

Χωρητικότητα Δίσκου: 128 GB

Κάρτα Γραφικών: AMD Radeon Graphics

Αγόρασέ το από 299€.

Για θετικά μυαλά: Laptop HP 250 G8 15.6" (i3-1115G4/8GB/256GB SSD/UHD Graphics/FHD/Windows 10)

Ο 11ης γενιάς επεξεργαστής Intel® Core i3-1115G4 (με ενσωματωμένα γραφικά Intel® UHD Graphics) που κρύβεται στο εσωτερικό του, σε συνδυασμό με τα 8GB μνήμης DDR4-2666 και με ένα γρήγορο solid state drive τύπου M.2 PCIe NVMe 256GB, εξασφαλίζουν ότι ο νέος σου φορητός υπολογιστής αν χρειαστεί θα μπορέσει να σηκώσει και τα βαρύτερα προγράμματα των εργαστηρίων σου.

Θα εκτιμήσεις τα ενσωματωμένα γραφικά Intel® UHD που θα ζωντανέψουν το αγαπημένο σου περιεχόμενο επιβαρύνοντας ελάχιστα την αυτονομία του, αλλά και την τεχνολογία Intel® Turbo Boost 2.0 που αυξάνει τη συχνότητα λειτουργίας του στα 4,1GHz όποτε χρειαστεί. Με μνήμη DDR4 και ταχύτατο M.2 PCIe® NVMe SSD, εξασφαλίζει άνετη χρήση και ταχύτατες εκκινήσεις, αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια για τα δεδομένα σου. Και με βάρος μόλις 1,74 κιλά, μπορεί να σε ακολουθεί πάντα και παντού.

Κύρια χαρακτηριστικά

Σειρά επεξεργαστή: Intel Core i3

Διαγώνιος Οθόνης: 15.6"

Μνήμη RAM: 8GB

Χωρητικότητα Δίσκου: 256 GB

Κάρτα Γραφικών: Intel UHD Graphics

Αγόρασέ το από 435€.

Για τους gamers: Laptop Asus TUF Gaming A15 FA506IHR-HN019W 15.6" FHD 144Hz Ryzen 5-4600H/8GB/512GB SSD/GeForce GTX 1650/W11

Για εσένα που δεν… παίζεις με το gaming σου, το TUF Gaming A15 αποτελεί ιδανική επιλογή. Διαθέτει επεξεργαστή τεχνολογίας AMD Ryzen 5 που, σε συνδυασμό με την GPU GeForce GTX 1650, θα σου προσφέρει παιχνίδια δράσης με υψηλή ταχύτητα και ομαλή κίνηση, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των οθονών IPS έως 144Hz.

Μικρότερο σε μέγεθος από προηγούμενα μοντέλα, κρύβει μέσα του μεγαλύτερη μπαταρία (90Wh), εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλές αντοχές και μεγάλη φορητότητα. Με αποδοτικό σύστημα αυτόματου καθαρισμού και ανθεκτικότητα στρατιωτικών προδιαγραφών, είναι ικανό να αντιμετωπίσει τα πάντα – ανάμεσά τους, προφανώς και τις εργασίες για τη σχολή σου – ενώ είναι σχεδιασμένο για multitasking υψηλών απαιτήσεων. Αξιόπιστα υψηλοί ρυθμοί καρέ, μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης και έξτρα χώρος για εγκατάσταση και δεύτερου SSD εξασφαλίζουν ότι θα έχεις ό,τι χρειάζεσαι για gaming υψηλών επιδόσεων – και προφανώς και για τις ανάγκες των σπουδών σου, ανεξάρτητα από το αντικείμενο.

Κύρια χαρακτηριστικά

Σειρά επεξεργαστή: Ryzen 4600H

Διαγώνιος Οθόνης: 15.6"

Μνήμη RAM: 8 GB

Χωρητικότητα Δίσκου: 512 GB

Κάρτα Γραφικών: Nvidia GeForce GTX 1650

Αγόρασέ το από 799€.

Keywords
Τυχαία Θέματα