Πάτρα: Ο διοικητής του Καραμανδάνειου «σπάει» τη σιωπή του και αποκαλύπτει
Ο διοικητής του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, Παύλος Αθανασόπουλος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα η ουσία διαζεπάμη, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι δόθηκε από το νοσοκομείο.
Για την ουσία διαζεπάμη που έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, ο κ. Αθανασόπουλος είπε πως, « Όχι, όχι, δεν χορηγήθηκε ποτέ, καμία από τις 4 μέρες. Το παιδί απ΄όσο γνωρίζω δεν έκανε καθόλου σπασμούς εδώ πέρα, δεν έκανε καθόλου σπασμούς. Της κάναμε κάποιες εξετάσεις. Και ο νευρολόγος και ο καρδιολόγος την είδε. Ο δε νευρολόγος της είχε κάνει και ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και τα λοιπά, και όλες οι εξετάσεις, και οι αιματολογικές, και τα πάντα. Δεν είχε φανεί κάτι, ήταν όλες αρνητικές», ανέφερε αρχικά ο κ. Αθανασόπουλος.
Το παιδί έμεινε μέσα 4 μέρες από όσο θυμάμαι. Όταν ήταν να πάρει εξιτήριο, ξαφνικά άρχισε να έχει συμπτώματα, πονόκοιλο, τάση προς έμετο, και μία ελαφρά δύσπνοια, στην οποία χορηγήθηκε ρινικό οξυγόνο και στη συνέχεια έπαθε ανακοπή, στην οποία έγινε ΚΑΡΠΑ περίπου στα 50 λεπτά και επανήλθε. Και πήγε στο Ρίο.
«Μου δημιουργήθηκαν υποψίες μετά την ανακοπή»Για το εάν του κινήθηκαν υποψίες μετά την ανακοπή, ο κ. Αθανασόπουλος ανέφερε πως, «Εννοείται. εννοείται αυτό. Χωρίς να υπάρχουν προβλήματα σε θέματα υγείας, και τα λοιπά, και όλα αυτά στο παιδί, εννοείται. Και απ΄τη στιγμή που είχε μείνει μέσα τις πρώτες μέρες και από το ότι τα συμπτώματα που μας έλεγε η μητέρα ήταν συγκεκριμένα, και εμείς δεν βρήκαμε κάτι, ε βέβαια και μας κινήθηκαν υποψίες. Γι΄αυτόν τον λόγο, ενημερώσαμε στη συνέχεια και τον κ. Ηλιάδη από το Ρίο, που το παιδί θα συνέχιζε την νοσηλεία του».
Για το εάν ενημερώθηκαν οι Αρχές, δήλωσε πως, «Όχι δεν ενημερώθηκαν οι Αρχές. Με τί αποδείξεις να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές; Τί να πούμε; Εάν υποψιαστούμε κάτι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας, τότε παίρνουμε τις αρχές. Δηλαδή σε ξυλοδαρμούς, σε εγκαύματα σε τέτοια».
«Τώρα εάν ένα παιδί έπαθε ανακοπή, θα ψάξουμε να βρούμε την αιτία που έπαθε ανακοπή. Είχαμε κάνει καρδιολογική εκτίμηση στο Ρίο, γιατί στο Ρίο είναι ο καρδιολόγος που κάνει τις εκτιμήσεις τις παιδιατρικές, και μας είχε πει ότι δεν έχει δει κάτι, του είχε κάνει και υπέρηχους και τα πάντα, δεν έβλεπε κάτι στο παιδί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κάτι δεν πρέπει να ψαχτεί, υπάρχουν πολλές αιτίες που προκαλούν ανακοπή»
«Το παιδί έπαθε ανακοπή, και προσπάθησε πάρα πολύ ο αναισθησιολόγος και όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του να το επαναφέρουν. Το κατόρθωσαν μετά από 50 λεπτά και μετά μεταφέρθηκε στο Ρίο. Μας είχε κινηθεί η περιέργεια γιατί ήταν το 3ο παιδί. Κάτι συνέβαινε, δεν ήταν τυχαίο», πρόσθεσε.
Ιδίως η Τζωρτζίνα που ήταν το μεγαλύτερο παιδί και μέχρι τώρα δεν είχε ενδείξεις από πλευράς υγείας ότι είχε προβλήματα. Είχε ξανανοσηλευτεί το παιδί και δεν είχε διαπιστωθεί ποτέ κάποιο πρόβλημα», επεσήμανε ο κ. Αθανασόπουλος.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Αχαΐα: Πέθαναν στην άσφαλτο αφού έμαθαν πως ήταν κάτοχοι μίας τεράστιας περιουσίας
- Ο επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας αποκαλύπτει πότε θα τελειώσει ο πόλεμος
- Παρεξηγήσιμες κάλτσες: Κάποτε τις κορόιδευαν πλέον είναι νο.1 μόδα!
- Χίος: Αυτός είναι ο 40χρονος που μαχαίρωσε ο 25χρονος στο μπαρ γιατί φέρεται να παρενόχλησε την κοπέλα του
- Πάτρα: «Ψάχναμε τη Ρούλα στα νεκροταφεία και αυτή ήταν σε ξενοδοχείο»
- Eurovision 2022: Γιατί οι διοργανωτές απέβαλαν το Ισραήλ την τελευταία στιγμή (Βίντεο)
- Δείτε βίντεο με τους τραμπουκισμούς έξω από το σπίτι του Θύμιου στον Πύργο, πώς τον παρενοχλούσαν
- Eurovision 2022: Σε λίγες ώρες ο μεγάλος τελικός στο Τορίνο- Σε ποιά θέση εμφανίζεται η Ελλάδα
- Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Στο πορτοκαλί ξανά μετά από 7 μήνες το ιικό φορτίο στα λύματα
- Ρούλα Πισπιρίγκου, Ιωάννα Παλιοσπύρου, δολοφονίες Άλκη και Καραϊβάζ… – Ο Απόστολος Λύτρας μιλάει για όλα στο Newsbeast
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Τα Νεα
- Μπακογιάννης: Εξάντλησα κάθε επιλογή, περιμένω το ραντεβού με τον Θεοδωρικάκο
- Π. Φάληρο: Σοκαριστικές μαρτυρίες για το θάνατο της ηλικιωμένης μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
- Τέλος το ρωσικό ηλεκτρικό ρεύμα στη Φινλανδία
- Πάτρα: Ο διοικητής του Καραμανδάνειου «σπάει» τη σιωπή του και αποκαλύπτει
- Ουκρανός στρατηγός: «Σημείο καμπής τα μέσα Αυγούστου» – Πότε θα τελειώσει ο πόλεμος
- Τσίπρας: Η χώρα μπορεί να προχωρήσει με κυβερνήσεις συνεργασίας – Όσο συντομότερα γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο
- Πέτσας: Δεν συνδέεται με πρόωρες εκλογές η παρέμβαση στο ρεύμα
- Τελευταία Νέα Τα Νεα
- Πάτρα: Ο διοικητής του Καραμανδάνειου «σπάει» τη σιωπή του και αποκαλύπτει
- Τέλος το ρωσικό ηλεκτρικό ρεύμα στη Φινλανδία
- Π. Φάληρο: Σοκαριστικές μαρτυρίες για το θάνατο της ηλικιωμένης μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
- Ουκρανός στρατηγός: «Σημείο καμπής τα μέσα Αυγούστου» – Πότε θα τελειώσει ο πόλεμος
- Πέτσας: Δεν συνδέεται με πρόωρες εκλογές η παρέμβαση στο ρεύμα
- Μπακογιάννης: Εξάντλησα κάθε επιλογή, περιμένω το ραντεβού με τον Θεοδωρικάκο
- Τσίπρας: Η χώρα μπορεί να προχωρήσει με κυβερνήσεις συνεργασίας – Όσο συντομότερα γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο
- Η 18η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω έρχεται στις 20 Μαΐου
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Λέων: Με τη δημοσιοποίηση της έκθεσης Μπουζιάνη γνωρίζουμε το τέλος της Τζωρτζίνας, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα να μάθουμε
- Νεκρός ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
- Το ‘πε και το ‘κανε η Ρωσία: «Έκοψε» το ηλεκτρικό ρεύμα στην Φινλανδία
- Οι ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ συζητούν στο Βερολίνο τις στρατηγικές για τη Ρωσία
- ΣΥΡΙΖΑ: Βήμα-βήμα η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής
- Κορωνοϊός: Στο πορτοκαλί ξανά μετά από 7 μήνες το ιικό φορτίο στη Θεσσαλονίκη
- Πλεύρης: Να βρούμε τα αίτια των θανάτων των παιδιών στη Θεσσαλονίκη
- Πάτρα 3 παιδιά- Διοικητής Καραμανδάνειου: “Δεν χορηγήσαμε ποτέ την αμπούλα με την ουσία διαζεπάμη στην Τζωρτζίνα”
- Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός από τον Θερμαϊκό
- Τοξότης ημερήσιες προβλέψεις 14/5: Μην ζορίζετε τον οργανισμό σας