Παναθηναϊκός: Υπό εξέταση η προσωρινή μετακόμιση στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Το πρόβλημα με τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ παραμένει και με τη συνεχόμενη χρήση από το Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αναπόφευκτα θα το χειροτερέψει. Για αυτό, οι «πράσινοι» εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για το μέλλον, εφόσον χρειαστεί.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού έκαναν έναν διερευνητικό κύκλο επαφών την προηγούμενη εβδομάδα για το ματς

με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν απέφερε θετικά αποτελέσματα. Για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και το «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης.

Επειδή για τις λίγες διαθέσιμες εγκαταστάσεις εντός της Αττικής υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες ή υπερβολικές απαιτήσεις, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονται εκ νέου το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει δηλωθεί ως η δεύτερη έδρα της ομάδας στη Superleague. Όμως, στην πραγματικότητα, χρειάζεται δουλειά στις υποδομές για να πληροί τις προδιαγραφές για μία αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα μελετήσουν το κόστος για την εναρμόνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης» με τις απαιτήσεις της Superleague και θα αποφασίσουν εάν αξίζει ο κόπος για την προσωρινή μετακόμιση από το «Σπύρος Λούης».

Keywords
Τυχαία Θέματα