Οσκαρ : Η Lady Gaga αγκαλιάζει την Irina Shayk και κλείνει στόματα

H μοναδική στιγμή όπου η Lady Gaga τραγουδά με τον Μπράντλεϊ Κούπερ το «Shallow» στη σκηνή των Όσκαρ, έμεινε στη λαμπερή βραδιά της Κυριακής. Ο τρόπος που κοιτούσε ο ένας τον άλλο προκάλεσε σχόλια ενώ φούντωσαν οι φήμες για τη σχέση του ηθοποιού με τη σύζυγό του, το διάσημο μοντέλο Ιρινα

Σάικ.

Ειπώθηκε ότι τσακώνονται συνέχεια και ο χωρισμός ήταν κοντά. Ο Bradley έχει θεοποιήσει την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «A Star is Born» και η Irina κουράστηκε να νιώθει παραγκωνισμένη.

Παράλληλα, οι θαυμαστές της Lady Gaga, έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως ο χωρισμός της από τον αρραβωνιαστικό της, Christian Carino, λίγο μετά τα γυρίσματα του «A Star is Born» μόνο τυχαίος δεν ήταν.

Ladies, gentlemen, #Oscars winner @ladygaga has entered Dolby for first time since winning for “Shallow.” She hugs Irina Shayk, Sam Elliott and Bradley Cooper, and she tries to hand him her statue for their creative collaboration. pic.twitter.com/7O3OcSO2xc

— Chris Gardner (@chrissgardner) February 25, 2019

Ωστόσο, μια κίνηση της Lady Gaga προς την Irina Shayk κατά τη διάρκεια της βραδιάς των Oscar, έβαλε τέλος στις φήμες για κακές σχέσεις των δύο γυναικών. Συγκεκριμένα, λίγο μετά την παραλαβή του βραβείου της, η τραγουδίστρια αγκάλιασε σφιχτά την μελαχρινή καλλονή, θέλοντας έτσι να κλείσει τα κακά στόματα.

Keywords
Αναζητήσεις
ιρίνα σαικ αγκαλιάζει γκαγκα
Τυχαία Θέματα