Οριστική διακοπή στο Ξάνθη – Λεβαδειακός

Το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό διακόπηκε στο 22′ με τον διαιτητή Ιωάννη Παπαδόπουλο να στέλνει τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια. Αιτία φυσικής της διακοπής οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, καθώς είναι αδύνατον για τους παίκτες να παίξουν ποδόσφαιρο με αυτό τον αέρα.

Πριν από την έναρξη του αγώνα όλα έδειχναν πως ο διαιτητής δεν θα προχωρούσε στην απόφαση να ξεκινήσει το ματς. Κι όμως ο Παπαδόπουλος αποφάσισε να γίνει η σέντρα παρά το ότι ο αέρας δυνάμωνε και ήταν εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσαν να παίξουν οι δύο ομάδες.

Το

παιχνίδι τελικά ξεκίνησε αλλά φάνηκε από την πρώτη πάσα πως ήταν αδύνατο να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές. Ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι στο 22′ αν και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως με τέτοιον αέρα το παιχνίδι δεν έπρεπε να ξεκινήσει. Κι όμως ο Παπαδόπουλος πήρε την απόφαση να ξεκινήσει το ματς για να αποφασίσει την διακοπή του στο 22′, όταν είδε πως οι παίκτες δεν μπορούσαν να αγωνιστούν.

Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν το μεσημέρι της Κυριακής (16:00) για να συνεχιστεί το παιχνίδι, αν βέβαια το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Οι εντεκάδες με τις οποίες ξεκίνησαν το ματς Ξάνθη και Λεβαδειακός ήταν οι ακόλουθες:

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Λισγάρας, Μπαριέντος, Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Καντά, Γέντρισεκ.

Λεβαδειακός: (Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Νανγκίς, Κονέ, Μαρκόφσκι, Στανόγεβιτς, Ρεκβιασβίλη, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Αντιλέχου.

Ανακοινώνεται ότι ο διαιτητής του αγώνα ΞΑΝΘΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κ. Παπαδόπουλος αποφάσισε τη διακοπή του, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00.#slgr pic.twitter.com/yKeUtKFftx

Super League Greece (@Super_League_GR) February 23, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα