Οριστικά στο ΟΑΚΑ η Εθνική κόντρα σε Ιταλία και Αρμενία

Εμπρός… πίσω! Η ΕΠΟ του «δικού μας Βαγγέλη Γραμμένου», όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης, απέτυχε να έχει έτοιμο το Παγκρήτιο Στάδιο για τους αγώνες των προκριματικών του Euro 2020 και η Εθνική ομάδα επιστρέφει στο ΟΑΚΑ!

Συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη», η οποία είχε φύγει άρον άρον από το Καραϊσκάκη του «κακού» Ολυμπιακού μετά από απόφαση του Γραμμένου, θα δώσει

στο ΟΑΚΑ τα δύο παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία, τα οποία είναι προγραμματισμένα για τον Ιούνιο.

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πριν από λίγο καιρό είχε επιλέξει να μεταφέρει την έδρα της Εθνικής στο Παγκρήτιο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές. Τα έργα συντήρησης δεν έγιναν ποτέ και η «γαλανόλευκη» έπρεπε να επιλέξει άλλη έδρα.

Η διοίκηση της ΕΠΟ έχοντας διασυρθεί στα μάτια των Ελλήνων οπαδών, ζήτησε από την Καραϊσκάκης Α.Ε να χρησιμοποιήσει το γήπεδο για τους δύο πρώτους αγώνες των προκριματικών του Euro 2020.

Η απάντηση, ωστόσο, δεν ήταν αυτή που περίμενε ο «δικός μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος, με αποτέλεσμα η Εθνική να επιστρέψει και πάλι στο «παγωμένο» ΟΑΚΑ. Το θράσος της ΕΠΟ να ζητήσει το φαληρικό γήπεδο ξεπέρασε κάθε όριο, με τον Γραμμένο να εκτίθεται για μια ακόμα φορά στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Μπορεί στην Ελλάδα να ξεχνάμε εύκολα, αλλά άπαντες θυμούνται τον… αγώνα που έκανε ο Γραμμένος για να φύγει η Εθνική από το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας. Μια απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό της «γαλανόλευκης», καθώς όλοι οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας ήθελαν να παραμείνει ως έδρα της Εθνικής το Καραϊσκάκη.

Η παταγώδης αποτυχία της ΕΠΟ με το Παγκρήτιο ανάγκασε τον Γραμμένο να κάνει… στροφή 180 μοιρών και να ζητήσει το Καραϊσκάκη για τα ματς με Ιταλία και Αρμενία. Η προσπάθεια της διοίκησης της ελληνικής ομοσπονδίας δεν έφερε τα επιθυμητά αποτέλεσμα για τον Γραμμένο και η Εθνική επιστρέφει στο πλέον αντιποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας. Στο ψυχρό ΟΑΚΑ, που δεν ήθελε με τίποτα ο Αγγελος Αναστασιάδης για έδρα της Εθνικής στα δύσκολα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020.

Το Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο είναι πάντα άδειο στους αγώνες της «γαλανόλευκης» με την εικόνα του να προκαλεί αποτροπιασμό. Το ερώτημα που γεννάται, ωστόσο, είναι γιατί η Εθνική δεν πάει στην Τούμπα. Κανείς δεν έχει απαντήσει για ποιον λόγο δεν ζητάει η ΕΠΟ το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Μήπως επειδή είχαν βγάλει ανακοίνωση οι οπαδοί του Δικεφάλου; Θα είχε ενδιαφέρον να απαντήσει κάποιος, για να μάθουν και οι Ελληνες φίλαθλοι…

Keywords
Τυχαία Θέματα