Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιστροφή του Φορτούνη

Φορτούνης; Παρών!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας και μάλιστα, όπως είχε προαναγγείλει ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη επί της Λαμίας, αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών συμπεριελήφθη για πρώτη φορά σε αποστολή μετά το σοβαρό τραυματισμό

που υπέστη στην προετοιμασία και είναι πανέτοιμος να πατήσει και πάλι το χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς, που περίμενε πως και πως την επιστροφή του «ερυθρόλευκου» άσου. Όπως και όλοι στο στρατόπεδο της πειραϊκής ομάδας, με την χαρμόσυνη είδηση της συμμετοχής του Φορτούνη στην αποστολή να σκορπάει ενθουσιασμό στους φιλάθλους του συλλόγου.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μπενζιά, Μπρούνο, Αβράαμ και Ποντένσε. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε κόντρα στη Λαμία, έκανε θεραπεία, ενώ οι άλλοι τρεις ακολούθησαν έντονο ατομικό πρόγραμμα.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Μεσσηνία είχε λήξει με τον Ολυμπιακό νικητή με 2-0. Οι Ερυθρόλευκοι αύριο το βράδυ θέλει να σφραγίσει την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα