Οι καλύτεροι τρόποι να απολαύσετε τα δώρα του Ιουλίου

Πώς μοιάζει για εσάς ο τέλειος Ιούλιος; Είτε η απάντηση περιλαμβάνει διακοπές σε κάποιο νησί, είτε τις τελευταίες θερινές βόλτες στην πόλη πριν την Μεγάλη Απόδραση – ή ακόμη και αν είστε ορκισμένοι fan του shopping therapy – ο μεσαίος μήνας του καλοκαιριού έχει πολλά να σας δώσει. Πιθανότερα, μάλιστα, περισσότερα από όσα νομίζατε, αφού φέρνει μαζί του και μια σειρά από δυνατές προσφορές, για όλα τα μέλη go4more της Εθνικής Τράπεζας.

Κάντε

την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε κάρτα της Εθνικής Τράπεζας για τις αγορές ή την οργάνωση των διακοπών σας και θα εξασφαλίσετε σημαντικά κέρδη σε go4more πόντους και όχι μόνο.

Θέλετε να δείτε πώς;Σε κάθε βήμα των διακοπών σας

Ξεκινώντας από τα εισιτήρια, κάντε την αγορά σας μέσω της Minoan Lines από 1 έως 31 Ιουλίου και κερδίστε το 5% της αξίας τους σε πόντους. Στη συνέχεια, μπείτε στο Ekdromi.gr και επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, κερδίζοντας το 15% επί του κόστους ενοικίασης σε πόντους για όλο τον Ιούλιο, αλλά και μια διανυκτέρευση εντελώς δωρεάν σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Και για τις μετακινήσεις σας εντός του προορισμού, χρησιμοποιήστε την κάρτα της Εθνικής Τράπεζας για οποιαδήποτε ενοικίαση αυτοκινήτου από το carnmotion.gr και κερδίστε το 10% επί του κόστους σε go4more πόντους για όλο τον Ιούλιο.

Στις καλοκαιρινές αγορές σας

Ό,τι κι αν χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε τις διακοπές σας, θα το βρείτε στα πολυκαταστήματα Attica. Και μέχρι τις 15 Ιουλίου, εφόσον εξαργυρώσετε τους διαθέσιμους go4more πόντους σας, θα έχετε επιπλέον κέρδος 20% επί του ποσού της εξαργύρωσης.

Αντηλιακή προστασία και καλλυντικά ενυδάτωσης ή αντιγήρανσης – δηλαδή ακριβώς αυτό που το δέρμα σας έχει μεγαλύτερη ανάγκη το καλοκαίρι – σας δίνουν το 10% της αξίας τους σε go4more πόντους μέχρι τις 16 Ιουλίου, αν τα αγοράσετε από το CentralPharmacy. Διαλέξτε αγαπημένα βιβλία για τις διακοπές σας από ένα κατάστημα Public και κερδίστε 30% της αξίας τους σε πόντους, όλο τον Ιούλιο.

Στις καθημερινές απολαύσεις στην Αθήνα

Καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο διακοπές, αλλά και κοντινές και μακρινές βόλτες. Για αυτό και το πρόγραμμα go4more σας προσφέρει το 10% του λογαριασμού σας σε πόντους για κάθε καφέ, γεύμα ή γλυκό που απολαμβάνετε στο B&E Café του Μουσείου Γουλανδρή, στο IT Restaurant ή στο Canal Café του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος μέχρι και τις 16 Ιουλίου.

Όσο μικρή ή μεγάλη απόσταση κι αν διανύσετε, πάντως, αξίζει να γεμίσετε το αυτοκίνητό σας σε κάποιο πρατήριο καυσίμων ELIN, αφού μέχρι και το τέλος του μήνα, χρησιμοποιώντας μια κάρτα της Εθνικής κερδίζετε το 5% της αξίας των καυσίμων κίνησης σε πόντους.

Φυσικά, οι προσφορές go4more δεν περιορίζονται στα παραπάνω. Κάνοντας ένα κλικ εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις ειδικές προσφορές της Εθνικής Τράπεζας, ενώ εδώ θα βρείτε μια πλήρη λίστα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και τα κοντινότερα καταστήματα σε εσάς.

Αν έχετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε μέλος του go4more, κάντε την εγγραφή σας εδώ και ξεκινήστε να κερδίζετε πόντους από κάθε σας αγορά.

Ενημερωθείτε για τους πόντους σας εύκολα και γρήγορα στο https://www.nbg.gr/go4more/ πατώντας Σύνδεση, στην ειδική εφαρμογή του go4more app για smart phones ή μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Αυτόν τον Ιούλιο κερδίζετε περισσότερα, με το go4more!

Keywords
Τυχαία Θέματα