Οι γυναίκες των Ρούνεϊ και Βάρντι «σφάζονται» στο Instagram (pics)

Η Κολίν Ρούνεϊ κατηγόρησε δημόσια ότι η Ρεμπέκα Βάρντι έδεινε φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη «Sun» και εκείνη έσπευσε να της απαντήσει.

Η γυναίκα του Ρούνεϊ, βρήκε τρόπο να καταλάβει ποιος έδινε στον Τύπο και πιο συγκεκριμένα στην σκανδαλοθηρική Sun, ό,τι συνέβαινε στη ζωή της…

Έτσι, απέκλεισε τους πάντες από τον λογαριασμό της στο Instagram, εκτός από τη Ρεμπέκα Βάρντι.

Η τελευταία, δεν γνώριζε πως ήταν η μοναδική που έβλεπε τα πάντα από την Κολίν Ρούνεϊ, που με τη σειρά της απλά άρχισε να δημοσιεύει ψεύτικες ιστορίες για να δει αν θα «τσιμπήσει» η γυναίκα του Βάρντι. Αυτό επιβεβαιώθηκε και πλέον η κυρία Ρούνεϊ την εξέθεσε ανεπανόρθωτα στα social media έχοντας αποδείξεις!

Από την πλευρά της, η σύζυγος του επιθετικού της Λέστερ (που ίσως… ψάχνει τρύπα να κρυφτεί), απλά σχολίασε στο Instagram πως είναι έγκυος, θα κινηθεί νομικά και πως φοβάται μην επηρεαστεί η πορεία της υγείας της από το στρες που της προκλήθηκε!

Συγκεκριμένα, η γυναίκα του Ρούνεϊ τόνισε μέσω instagram: «Για κάποια χρόνια τώρα, κάποιος που εμπιστευόμουν να με ακολουθεί στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instragram, παρείχε σταθερά πληροφορίες στη «Sun» σχετικά με τις προσωπικές μου αναρτήσεις.

Υπήρχαν τόσες πολλές πληροφορίες σε αυτούς σχετικά με εμένα, τους φίλους μου και την οικογένειά μου – όλα χωρίς την άδεια μου και χωρίς να το γνωρίζω. Έπειτα από αρκετό καιρό προσπάθειας να βρω ποιος θα μπορούσε να είναι, για πολλούς λόγους, είχα μια υποψία.

Προσπαθώντας να βρω αποδείξεις, μου ήρθε μια ιδέα. Μπλόκαρα τους πάντες από το να βλέπουν τα stories μου στο Instagram, εκτός από έναν λογαριασμό. Αυτοί που είναι στον ιδιωτικό μου λογαριασμό, θα αναρωτιούνταν γιατί δεν είχα stories για κάποιο καιρό.

Τους τελευταίους πέντε μήνες, έχω αναρτήσει μια σειρά από ψεύτικες ιστορίες για να δω αν θα έφταναν στη «Sun». Και ξέρετε κάτι; Έφταναν! Η είδηση για την επιλογή φύλου στο Μεξικό, η ιστορία για την επιστροφή μου στην τηλεόραση και μετά η τελευταία για το ότι πλημμύρισε το νέο μου σπίτι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα