Ο Καμμένος καρφώνει Τσίπρα και Κουντουρά στο Twitter: Οι τουρίστες του Μαξίμου

Μετά το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και την επιλογή υπουργών που προέρχονται από το κόμμα του να παραμείνουν στην κυβέρνηση, οι επιθέσεις του Πάνου Καμμένου διαδέχονται η μία την άλλη και ιδιαίτερα με στόχο την Ελενα Κουντουρά.

Με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να δείχνει ότι δεν μπορεί να χωνέψει ότι η υπουργός Τουρισμού, που εξελέγη με τα ψηφοδέλτια

του κόμματος του, του γύρισε την πλάτη και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ερχόμενη σε αντίθεση με τη δική του απόφαση, ο Π. Καμμένος συνεχίζει την επίθεση στο πρόσωπο της Ε. Κουντουρά και του πρώην συνεταίρου του, Α. Τσίπρα, με ένα σκίτσο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Το σκίτσο δείχνει το Μέγαρο Μαξίμου, μπροστά στο οποίο στέκεται ο πρωθυπουργός, που ακουμπά σε μια ταμπέλα που γράφει «Rooms to let», ενώ η Ελενα Κουντουρά παρουσιάζεται ως τουρίστρια, με σορτσάκι, σακίδιο και sleeping bag στην πλάτη.

Και από κάτω, μια φράση: «Και νέα αύξηση του τουρισμού τον Ιανουάριο».

Για τον Πάνο Καμμένο η αιχμή είναι σαφής καθώς το σκίτσο περιγράφει την Έλενα Κουντουρά ως … τουρίστας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

pic.twitter.com/PFced7zd2C

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 22, 2019

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Π. Καμμένος έχει καρφώσει ξανά τον πρωθυπουργό στο twitter με σκίτσο την περασμένη Κυριακή, όταν μετά την ανακοίνωση του Μαξίμου περί ακραίων στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με τον ίδιο και τον Αλέξη Τσίπρα να του λέει ότι ακραίοι πηγαίνουν στα συλλαλητήρια και τον ίδιο να απαντά ότι αυτοί τον έκαναν πρωθυπουργό.

pic.twitter.com/KUnTx1huPT

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 20, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα