Ο Ήλιος στον Υδροχόο επιτάσσει αλλαγή ματιάς

Η νέα εβδομάδα αρχίζει δυναμικά με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο από το απόγευμα της Δευτέρας, ο οποίος μας καλεί να αλλάξουμε ματιά απέναντι σε προβληματικές καταστάσεις που τυχόν βιώνουμε, προκειμένου να βρούμε λύσεις σε ότι μας απασχολεί.

Στην προσπάθειά μας αυτή ίσως χρειαστεί να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά, φυσικά να συνειδητοποιήσουμε ότι το παρελθόν δεν αλλάζει και εκλογικεύοντας τα πράγματα να αλλάξουμε τακτικές και συμπεριφορές, και να επανασχεδιάσουμε παρόν και μέλλον.

Ο δρόμος μας δεν θα είναι

εύκολος, αφού το τετράγωνό του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μας, φέρνει εντάσεις και ξαφνικά γεγονότα, ανεβοκατεβάζοντάς μας από τα… τάρταρα στα ουράνια και πάλι πάνω-κάτω... κάτι στο οποίο συνηγορεί και η Νέα Σελήνη επίσης στον Υδροχόο στις 24/1, οπότε κάθε λογική πάει περίπατο ειδικά στα συναισθηματικά και θα είναι πανεύκολο να χάσουμε το… μπούσουλα.

Το κλίμα αυτό εντείνει η σύνοδος Αφροδίτη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και το τετράγωνό της με τον Άρη στον Τοξότη.

Πάντως μέσα σ' αυτό τον χαμό, δεν αποκλείεται πρωτοποριακές ιδέες και επαναστατικές απόψεις που έρχονται στο τραπέζι να γίνουν κοινοί στόχοι και σχέδια με πρόσωπα μέσα από το φιλικό μας περιβάλλον δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα.

Από τις πλανητικές όψεις της εβδομάδας ευνοούνται ιδιαίτερα οι αέρινοι  (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και οι πύρινοι (Κριός, Λέων, Τοξότης). Σήμερα:

Υδροχόοι κερδίζετε την προσοχή και ξεχωρίζετε και με τον τρόπο σας προτρέπετε και άλλους να τολμήσουν το διαφορετικό και πρωτότυπο.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί το να παραμένετε σταθεροί κι αμετακίνητοι στις θέσεις σας, όταν τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, δεν βγάζει πουθενά. Πάρτε το λίγο αλλιώς...

Καρκίνοι και Αιγόκεροι φοβάστε να ρισκάρετε όμως συχνά χρειάζεται να δοκιμάζεις κάτι που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα