Ο Γκριεζμάν «καθάρισε» πάλι για την Ατλέτικο

Το γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν (12ο φετινό) ήταν αρκετό για την Ατλέτικο Μαδρίτης που έφυγε νικήτρια από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο (1-0). Οι γηπεδούχοι ήταν μαχητικοί, προσπάθησαν για ένα θετικό αποτέλεσμα και δημιούργησαν προβλήματα στην περιοχή της Ατλέτικο. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο, Γιαν Ομπλακ, χρειάστηκε να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Μπα.

Στο μεταξύ σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Λεβάντε το

παιχνίδι με τη Θέλτα στο Βίγκο καθώς τη συνέτριψε 4-1. Η ομάδα της Βαλένθια προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπουντεμπούζ στο 49΄, και έφτασε και σε τρίτο γκολ λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να «κλειδώσει» τη νίκη. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Λεβάντε απομακρύνθηκε κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τα τέρματα σημείωσαν οι Μοάλες (20΄, 62΄), Κόκε (40΄), Μαγιοράλ (89΄), ενώ για τους γηπεδούχους που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία σκόραρε στο 88΄ με πέναλτι ο Μέντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα