Ο Δεληκώστας στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Η αποχώρηση του Γιούρι Φιλίποφ από τον πάγκο του ΠΑΟΚ άφησε ακέφαλη την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, με τον Ουκρανό τεχνικό να παραιτείται μετά τη διαφωνία που είχε με τη διοίκηση του ΑΣ.

Ο έμπειρος προπονητής αποχώρησε και αμέσως ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα για τη διαδοχή του Γιούρι Φιλίποφ. Το πρώτο φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν ο Σάκης Μουστακίδης, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και τελικά η διοίκηση του Δικεφάλου κατέληξε

στον Κώστα Δεληκώστα.

Ο Θρακιώτης τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, καθώς τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του ΤΑΑ και το απόγευμα της Τρίτης ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

O πρώην τεχνικός του Παμβοχαϊκού, την Τρίτη συναντήθηκε με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ και έδωσε αμέσως τα χέρια, ενώ αύριο αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση ως κόουτς του Δικεφάλου.

Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, ο οποίος στην πολυετή καριέρα του εκτός από τον Παμβοχαϊκό έχει εργαστεί επίσης σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Λαμία, εθνική Κύπρου, Ορεστιάδα.

Επίσης, μέχρι πρότινος ήταν στην Εθνική ανδρών, ως συνεργάτης του Σωτήρη Δρίκου. Οι επαφές με τον Σάκη Μουστακίδη ναυάγησαν οριστικά, με τον Δεληκώστα να αναλαμβάνει την ομάδα, λίγες ημέρες πριν το πρώτο σερβίς της νέας Volleyleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «ασπρόμαυρου» ΤΑΠ αναφέρει:

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή κ. Κώστα Δεληκώστα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του δικεφάλου ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος και γνωρίζω ότι οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί.

Ξεκινάμε αμέσως τη δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το κύπελλο και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Οι παίκτες που διαθέτουμε έχουν υψηλό ατομικό επίπεδο. Πιστεύω ότι μέσα από την σκληρή και μεθοδική δουλειά θα μπορέσουμε να φτάσουμε στους στόχους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα