Μυρσίνη Λοϊζου: «Είπα ναι στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί βαρέθηκα να ακούω "είσαι η κόρη του Λοΐζου"»

Θύμα μπούλινγκ «από δεξιά και από αριστερά» δηλώνει η Μυρσίνη Λοϊζου μετά την αποπομπή της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την λήξη της υπόθεσης που προκάλεσε σάλο, η κόρη του Μάνου Λοϊζου απαντά στους επικριτές της και εξομολογείται τι της άφησε η απόπειρα εμπλοκής της στα κοινά.

«Ξέρω ποια είμαι. Ξέρω τι κουβαλάω. Ξέρω τι ευθύνες έχω. Δεν με νοιάζει τι άποψη έχει ο καθένας. Τη ζωή μου τη ζω όπως θέλω εγώ, με βάση και τις αρχές και τις ιδέες που

μου έδωσαν και οι γονείς μου. Ας γράφουν ό,τι θέλουν για μένα. Δεν θα ορίσουν οι άλλοι τη ζωή μου» λέει η μοναχοκόρη του Μάνου και της Μάρως Λοΐζου στο «ΦιλGood», ένθετο της κυπριακής εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

«Είπα «ναι» στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί βαρέθηκα να ακούω «είσαι η κόρη του Λοΐζου»»

«Είχα βαρεθεί τη ζωή μου να ακούω αυτό το ‘είσαι η κόρη του Μάνου Λοΐζου!’. Δεν μου ‘βγαζε αγάπη προς εμένα όλο αυτό. Ήταν μία περίεργη οικειοποίηση. Δεν τους αρκούσε ο πατέρας μου, ήθελαν να αποφασίσουν και για μένα, το τι είδους μέλλον θα ήθελαν κάποιοι να ‘χω. Αισθανόμουν πως έχανα τελείως την προσωπικότητά μου! Με είχαν αποπροσανατολίσει. Γι’ αυτό και είχα δεχτεί και την πρόταση που μου έγινε απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ήταν μία πρόκληση για μένα το να βγω και να ασχοληθώ για κάποια πράγματα που είχα μέσα μου, κάτω από τις ιδέες της Αριστεράς» λέει μεταξύ άλλων.

«Έχω την αθωότητα του μπαμπά µου. Αυτό. Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι κακοί. Ότι κάποιοι μπορεί να θέλουν το κακό µου. Επίσης, μεγάλωσα δίνοντας σημασία σε λέξεις όπως “ευχαριστώ”, “παρακαλώ”, “συγγνώμη” και “απολογούμαι”. Πιστεύω πως οι άνθρωποι είναι εκ φύσεως καλοί. Κι αυτό δεν θα το αλλάξω, επειδή κάποιοι προσπάθησαν τελευταία να µου αποδείξουν το αντίθετο».

«Αποδέχθηκα το λάθος με τη σύνταξη της μητέρας μου»

Η Μυρσίνη Λοΐζου υποστηρίζει ότι το θέμα με τη σύνταξη της μητέρας της, τελείωσε το 2017, ότι αποδέχτηκε το λάθος της και ότι ξέρει να ζητά δημόσια συγνώμη για τα λάθη της. «Όλο αυτό πια που γίνεται δεν είναι επίθεση, είναι bullying! Και εξ αριστερών και εκ δεξιών. Αλλά δεν με νοιάζει. Ξέρω ποια είμαι. Ξέρω ποιες είναι οι ιδέες μου. Ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Κι η αλήθεια δεν είναι αυτή που ευαγγελίζονται κάποια Μέσα. Λυπάμαι πολύ που βρήκαν τον εύκολο στόχο, εμένα. Πραγματικά, λυπάμαι!».

Η κόρη του Μ. Λοϊζου αναφέρθηκε επίσης σε όσα της άφησε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαι ένας άνθρωπος που πίστευε ανέκαθεν στις ιδέες της Αριστεράς. Ό,τι έγινε έγινε. Δεν θα επανέλθω σ’ αυτά. Γεννήθηκα μέσα σ’ ένα σπίτι που πίστευε σ’ αυτές τις ιδέες, σε ό,τι πρεσβεύει η Αριστερά. Κι εγώ, όσο συνεχίζω να ζω, θα πιστεύω και θα έχω εμπιστοσύνη στον Άνθρωπο. Δεν με αποθαρρύνουν».

Τι απαντά για το «μα@@@@@η» του Λευτέρη Παπαδόπουλου

Παράλληλα, απαντά σε όσα είπε γι’ αυτή πρόσφατα ο Λευτέρης Παπαδόπουλος. «Είναι ένας εκ των κορυφαίων του ελληνικού τραγουδιού. Αδιαμφισβήτητα! Και νονός μου. Δεν θα κρίνω εγώ το τι λέει και πώς το λέει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος! Και, κυρίως, ήταν φίλος του μπαμπά. Τον σέβομαι. Και θα τον σέβομαι».

Επίσης, εξομολογείται ότι δεν συγκινείται ιδιαίτερα όταν ακούει τον στίχο από το «Καλημέρα Ήλιε», που λέει «στης Μυρσίνης την ποδιά μια Παναγιά» (αναφέρεται στην ίδια).

«Ίσως να παίζει ρόλο και το γεγονός ότι το άκουγα πάντα από το ΠΑΣΟΚ. Και το είχα συνδυάσει μ’ αυτό»…

Keywords
Τυχαία Θέματα