Μιλγουόκι Μπακς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 95 – 105

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο Fiserv Forum, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν με 105-95 των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι πρωταθλητές έβαλαν δύσκολα στον Έλληνα σούπερ σταρ, ο οποίος δυσκολευόταν να διεισδύσει προς το καλάθι.

Αντίθετα, οι παίκτες του Στιβ Κερ ήταν πολύ καλοί πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (41,3%), μετρώντας συνολικά 19 εύστοχες προσπάθειες.

Παρόλα αυτά, μέχρι τις αρχές της

τελευταίας περιόδου το σκορ παρέμεινε σε μικρή διαφορά (83-76). Ωστόσο μια μερικά επιθετικά φάουλ των ελαφιών σε συνδυασμό με εύστοχες επιθέσεις των Γουόριορς διατηρούσαν τη διαφορά περίπου στους 10 πόντους, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 105-95.

Ο Γιάννης τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, 15 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα, πραγματοποιώντας μια «γεμάτη εμφάνιση». Ωστόσο, η κακή μέρα των Λόπεζ και Μίντλετον δεν επέτρεψε στα ελάφια να πάρουν μια σπουδαία νίκη.

Για τους νικητές Κλέι Τόμσον και Στεφ Κάρι είχαν από 20 πόντους, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ιδιαίτερα άστοχος (μόλις 11 πόντοι με 3-14 σουτ). Έχοντας όμως ως «αφανείς ήρωες» του Γιόνας Γερμέμπκο (12 πόντοι, 4/9 τρίποντα) και Άντρε Ιγκουοντάλα (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3/6 τρίποντα), οι πολεμιστές κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα