Μαρτίνς: «Σημαντική νίκη, να καλύψουμε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ»

Ο Ολυμπιακός με τα γκολ των Φορτούνη και Λάζαρου πέρασε από την Τρίπολη, επικρατώντας του Αστέρα με 2-0, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και παρέμεινε στο κυνήγι του ΠΑΟΚ.

Η εμφάνιση των Πειραιωτών ικανοποίησε απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μετά το τέλος της

αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν πολύ καλά θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Παράλληλα, δήλωσε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και επισήμανε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να καλύψει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Ημασταν πολύ συνειδητοποιημένοι από την αρχή και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε το ίδιο καλά. Δουλέψαμε πολύ και πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το γεγονός ότι ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου δήλωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Είναι πάρα πολύ θετικό αυτό το σχόλιο. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας. Θέλουμε να είμαστε καλοί. Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε και να βγούμε πρώτοι. Θέλουμε να καλύψουμε τη διαφορά. Αυτό μας είναι μας ενδιαφέρει», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα