«Κινείται» για τον Μπουρούση η Γκραν Κανάρια του Κατσικάρη

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν της Γκραν Κανάρια, με την προτεραιότητα του να είναι η απόκτηση ενός ψηλού, με τον ‘Ελληνα τεχνικό να έχει ψηλά στη λίστα του τον Γιάννη Μπουρούση.

Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «La Provincia», ο Κατσικάρης θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον 35χρονο σέντερ ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την κινεζική Zhejiang Lions και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που δεν αποκλείεται να είναι ξανά στην Κίνα.Ο

52χρονος κόουτς θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του έναν έμπειρο παίκτη για να βοηθήσει και τους μικρότερους να εξελιχθούν. Βέβαια στην υπόθεση υπάρχει και ένα ζήτημα. Η Μπασκόνια, που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν ο Μπουρούσης, έχει τη δυνατότητα να «ματσάρει» οποιαδήποτε προσφορά του γίνει και να τον κάνει δικό της.

Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις, καθώς πρέπει να δούμε τι προθέσεις θα έχουν οι Βάσκοι όσον αφορά τον Έλληνα παίκτη, για να μπορέσει και ο Φώτης Κατσικάρης να καταστρώσει τα πλάνα του και να δει τι επιλογές έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα