Καταθέτει μήνυση εναντίον της Ακσενέρ ο Ερντογάν

Μήνυση στην αρχηγό του ακροδεξιού «Καλού Κόμματος» (IP), Μεράλ Ακσενέρ κάνει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επειδή η «Λύκαινα» τον κατηγόρησε ότι αποκάλεσε τους Κούρδους που ψηφίζουν το φιλο-κουρδικό κόμμα «τρομοκράτες».

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μάρντιν, ο Τούρκος πρόεδρος είπε – σύμφωνα με το sigmalive.com ότι η ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος ψεύδεται και του θέματος θα επιληφθεί η δικαιοσύνη.

«Τώρα βρήκαν ένα ψέμα και λένε. Ότι εγώ δήθεν αποκάλεσα τρομοκράτες

τους Κούρδους που ψηφίζουν το Δημοκρατικό Κόμμα του Λαού. Είδαν ότι δεν πιάνει και προσέφυγαν σε αυτό το ψέμα. Και το ίδιο κάνει και η κυρία Μεράλ. Η κυρία Μεράλ χθες από το Ντενιζλί, χωρίς καμιά ντροπή, χωρίς καμιά αιδώ είπε ότι αποκάλεσα τους αδελφούς μου στο Ντενιζλί τρομοκράτες. Θα πρέπει να ντρέπεσαι! Θα πρέπει να ντρέπεσαι! Ούτε εσύ έχεις διαφορετικούς τρόπους, το ίδιο είσαι. Έδωσα εντολή στους δικηγόρους μου ήδη… Οι αδελφοί μου στο Ντενιζλί ξέρουν καλά πώς τους απευθύνομαι. Μακάρι στις 31 Μαρτίου να δώσουν ένα τέλος σε όλα αυτά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα