Καλαμάτα: Σε ποιον ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν στα Λαίικα

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα ήρθε ένας άνδρας το απόγευμα της Κυριακής στο παλιό λατομείο της περιοχής Λαίικα Καλαμάτας.

Καθώς περπατούσε στην περιοχή αντιλήφθηκε ότι υπήρχαν διάσπαρτα οστά και κομμάτια ρούχων, και κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν θραύσματα οστών που πιθανόν ανήκουν σε άνθρωπο και ειδικότερα σε γυναίκα εξαιτίας των υπολειμμάτων ρούχων που βρέθηκαν τα οποία μοιάζουν γυναικεία.

Τα οστά και τα ρούχα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για περαιτέρω εξέταση και ανθρωπολογική ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί αν όντως ανήκουν

σε άνθρωπο και μάλιστα σε γυναίκα και βεβαίως να γίνει προσπάθεια λήψης γενετικού υλικού για να ακολουθήσει ταυτοποίηση με δείγματα ατόμων για τα οποία έχει δηλωθεί η εξαφάνισή τους.

Σημειώνεται ότι στη Μεσσηνία είναι χαρακτηριστική η εξαφάνιση της 57χρονης Χριστίνας Εξαρχουλέα που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από την Στούπα.

Στην περίπτωση της υπάρχει διαθέσιμο γενετικό υλικό που έχει ληφθεί από τους συγγενείς της από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα