Καιρός: Έρχεται… τσουχτερό κρύο και καταιγίδες
Ραγδαία αναμένεται να επιδεινωθεί ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το βράδυ στο βορειοανατολικό Αιγαίο (περιοχή Λήμνου) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και πρόσκαιρα πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τη νύχτα προς Δευτέρα και σε ημιορεινές περιοχές, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.
Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα, όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Από τις προμεσημβρινές ώρες στα βόρεια οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το βράδυ και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου).
Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή όμβρους.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια, από το απόγευμα στα ορεινά και τη νύχτα προς Δευτέρα και σε ημιορεινές περιοχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Το βράδυ οι άνεμοι στα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και θα ενισχυθούν τοπικά έως τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και νότια. Θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 17 με 19 και τοπικά, κυρίως ηπειρωτικά, τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου, αλλά από το απόγευμα στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειώσει αισθητή πτώση.
Καιρός: Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΛίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις προμεσημβρινές ώρες στη Θράκη και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές από τις απογευματινές ώρες, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά από τις απογευματινές ώρες και τη νύχτα και σε ημιορεινές περιοχές.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, στα θαλάσσια – παραθαλάσσια από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6, στα θαλάσσια τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Αίσθητη πτώση της θερμοκρασίας από τις απογευματινές ώρες.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Από τις μεσημβρινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και κυρίως στα ηπειρωτικά, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά από τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 5, στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 με 19 και τοπικά στα νότια ηπειρωτικά τους 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΓενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες με ασθενείς τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 με 20 και τοπικά 21 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΛίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στην Κρήτη τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5, στις Κυκλάδες από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 με 19 και τοπικά στην Κρήτη 20 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΛίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσηβρινές – απογευματινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ στα βόρεια οι νεφώσεις θα αυξηθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5, τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 και τοπικά στα νότια τους 19 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑΓενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς τις βραδινές ώρες στα ανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα στα θαλάσσια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗΓενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΛίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς στα γύρω ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός τη ΔευτέραΝεφώσεις παροδικά αυξημένες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές και στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως στα βόρεια) και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές τις πρωινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και της Θεσσαλίας και έως νωρίς το απόγευμα σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης με υψόμετρο από 400 μέτρα και πάνω.
Τα φαινόμενα βαθμιαία το απόγευμα στις περισσότερες περιοχές της δυτικής και της βόρειας χώρας θα σταματήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ και μόνο στο νότιο Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι θα επικρατούν νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Δεν θα ξεπεράσει στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία τους 09 με 11 βαθμούς Κελσίου και στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 17 με 19 και στην Κρήτη τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.
Ο καιρός την ΤρίτηΝεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νότια.
Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και στη νότια Ελλάδα και θα κυμανθεί σε όλη τη χώρα σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, που τοπικά στα βόρεια θα είναι ισχυρός.
Ο καιρός την ΤετάρτηΣτα δυτικά και τα νότια αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και, κυρίως στην Πελοπόννησο, μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και στα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Ο καιρός την ΠέμπτηΛίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, αρχικά στα ανατολικά και από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- ΑΑΔΕ: Εντόπισε «αδήλωτους θησαυρούς» 8,3 δις ευρώ - Οι κλάδοι που «ξεσκεπάστηκαν»
- Αποκάλυψη CIA: Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε ποτέ – Πώς τον φυγάδευσαν κρυφά οι Αμερικανοί και πού πήγε
- Νύφη παντρεύεται χωρίς ίχνος makeup και γίνεται viral
- Κατάσταση αυξημένης επιφυλακής για το ηλεκτρικό ρεύμα – Κίνδυνος μπλακ άουτ για σήμερα Κυριακή
- Οι Ελβετοί που θέλουν να αναστήσουν το σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου
- Τέμπη: «Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι υπήρχε παράνομο φορτίο», λένε Πλακιάς και Βλάχος
- Γιώργος Σεϊταρίδης – Γύρισε στην Αθήνα μετά από 12 χρόνια και επιστρέφει στην υποκριτική: «Η απόφαση πάρθηκε με τη γυναίκα μου»
- Όσα δεν μάθαμε ποτέ για τη Eurovision της Αθήνας - Σημεία και... τέρατα
- Θησαυρός για την ελληνική οικονομία η υποχρεωτική διασύνδεση των POS με τις ταμειακές
- ΑΑΔΕ: Πώς η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές αποκάλυψε έναν αθέατο «θησαυρό»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Τα Νεα
- Ηρθε η ώρα…
- Κόστη και κίνδυνοι για την Ελλάδα μέσω ΕΕ
- Όλο το Δημόσιο στις οθόνες μας
- Το πολιτικό πραξικόπημα της Μαρίν Λεπέν
- «Τα Γλυπτά πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα»
- Το… Νότιο Σέλας μαγεύει την ανθρωπότητα
- Πού βρίσκεται η… «Σκάλα της Αγάπης»
- Ποια χώρα αναδείχθηκε ο πιο ρομαντικός προορισμός;
- Το αίνιγμα του Μιγιαζάκι
- Καιρός: Έρχεται… τσουχτερό κρύο και καταιγίδες
- Τελευταία Νέα Τα Νεα
- Καιρός: Έρχεται… τσουχτερό κρύο και καταιγίδες
- Πού βρίσκεται η… «Σκάλα της Αγάπης»
- Ποια χώρα αναδείχθηκε ο πιο ρομαντικός προορισμός;
- Ποια ώρα της ημέρας ο καφές κάνει καλό στην υγεία;
- Το… Νότιο Σέλας μαγεύει την ανθρωπότητα
- Κόστη και κίνδυνοι για την Ελλάδα μέσω ΕΕ
- Όλο το Δημόσιο στις οθόνες μας
- «Τα Γλυπτά πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα»
- Το αίνιγμα του Μιγιαζάκι
- Το πολιτικό πραξικόπημα της Μαρίν Λεπέν
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Το πρώτο δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ: Νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και μόλις ένας νικητής
- Αρκάς: Η σαρκαστική Κυριακάτικη «Καλημέρα» με το ηλικιωμένο ζευγάρι
- ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το σπουδαίο ματς της Τούμπας για τα playoffs της Stoiximan Super League
- Καλάθι Πάσχα 2025: Η αγορά φορά τα γιορτινά της
- Τα βασικά είναι τόσο απλά όσο και δύσκολα
- Γιατί επιδεινώνεται η αλλεργία το βράδυ και τι μπορείτε να κάνετε
- Κλειστές οι λαϊκές αγορές την Τετάρτη 9 Απριλίου – Συμμετοχή των παραγωγών και των πωλητών στην 24ωρη απεργία
- Ενας αυθεντικός Κύπριος σοσιαλδημοκράτης
- Έξαλλη η Αναστασία Τερζή με την εκπομπή της Καινούργιου: «Απαράδεκτο να χρησιμοποιούν το όνομά μου και φωτογραφίες μου»