Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα της PEUGEOT στην Αθήνα

H Peugeot αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το δίκτυο της με τη νέα, υπερσύγχρονη μονάδα της Peugeot AUTOONE, που ήδη λειτουργεί από τις αρχές Αυγούστου. Αποτελεί το νέο μέλος του Ομίλου Συγγελίδη , βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 30, στο Μαρούσι (Δαχτυλίδι).

Η νέα μονάδα, που αποτελεί ένα πρότυπο κατάστημα για την αγορά αυτοκινήτου, έχει μια από τις πιο μοντέρνες εκθέσεις με όλα τα μοντέλα της φίρμας, από την μικρή γκάμα της, έως και την πληθωρική και πιο

σύγχρονη φίρμα στα SUV της που κερδίζει σε πωλήσεις τις εντυπώσεις αλλά και όλο και πιο πολλούς υποψήφιους αγοραστές. Η έκταση της νέας μονάδας αγγίζει τα 2.100 τετραγωνικά μέτρα ενώ η γκάμα της αφορά τόσο τα επιβατικά όσο και τα επαγγελματικά της μοντέλα, για τα οποία οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να ενημερωθούν από το έμπειρο προσωπικό.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς μοναδικών αξεσουάρ από την Boutique της Peugeot. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχουν εταιρείες για όσους θέλουν να δουν τις προτάσεις στο RentA Car αλλά και των μακροχρόνιων μισθώσεων.

Τέλος, θα δίνεται δυνατότητα test drive σε όλα τα μοντέλα της Peugeot σε κάθε έκδοση ή κινητήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα