Γυναίκα που έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca καταγγέλλει: «Μεταμορφώθηκα σε εξωγήινο τέρας»

Μια 49χρονη Βρετανή που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο κοροναϊού της AstraZeneca καταγγέλλει πως έχει μεταμορφωθεί σε «εξωγήινο», όταν εμφάνισε κοκκινίλες και εξανθήματα στο σώμα της.

Η Susie Forbes εμφάνισε τις ανεπιθύμητες παρενέργειες λίγες μόνο ώρες αφότου έκανε το εμβόλιο στις 18 Μαρτίου, παρομοιάζοντας τον εαυτό της με εξωγήινο από την ταινία «Alien» (1979).

«Ένιωθα πως έπαιζα στο ‘‘Alien’’ επειδή έβγαιναν φουσκάλες από το χέρι μου. Ήταν φριχτό. Το πρόσωπό μου ήταν τεράστιο. Ήμουν τέρας», δήλωσε η ίδια στο Triangle News.

Και

συνεχίζει: «Η κόρη μου με ικέτευε να πάω στο νοσοκομείο. Με κατέστρεψε και κατέστρεψε και την κόρη μου. Πρέπει να μάθω να ζω με αυτό, καθώς έχω ουλές σε όλο μου το σώμα».

UK woman says AstraZeneca COVID-19 vaccine turned her into ‘Alien’ monster https://t.co/rokf5HSxby pic.twitter.com/UJZOQbnMRa

New York Post (@nypost) April 15, 2021

«Ήμουν τρομαγμένη, πανικοβλημένη»

Η Forbes πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα (σύνδρομο Guillain-Barré), κατά το οποίο το σώμα της επιτίθεται στα νεύρα της. Η ίδια έχει υποστεί αναφυλακτικό σοκ ακόμα και μετά από αντιβίωση και πιστεύει τώρα πως το ίδιο έπαθε και από το εμβόλιο.

Η ρυθμιστική αρχή ασφάλειας φαρμάκων της Βρετανίας επιμένει πως μόλις 1 στους 10 ανθρώπους θα βιώσουν παρενέργειες του εμβολίου, συμβουλεύοντας τους ανθρώπους με αλλεργία να το κάνουν.

Η Forbes αποκαλύπτει ότι όταν έκανε το εμβόλιο έπαιρνε μορφίνη και κωδεΐνη για ένα σπάσιμο οστού που είχε υποστεί 5 μέρες νωρίτερα. Λέει ωστόσο πως οι γιατροί έπρεπε να εκτιμήσουν την κατάστασή της πριν της επιτρέψουν να κάνει το εμβόλιο. «Δεν με ρώτησαν καν», τονίζει.

«Μέσα σε δύο ώρες, μια φουσκάλα έβγαινε από τον καρπό μου. Φουσκάλες άρχισαν να βγαίνουν από το χέρι μου. Τηλεφώνησα αμέσως στους γιατρούς», λέει, «ήμουν τρομαγμένη, πανικοβλημένη».

Η Forbes έλαβε αγωγή κατά της αλλεργίας. Η τοπική υγειονομική αρχή αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε για τις παρενέργειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα