Grecotel Pallas Athena – Οι επαγγελματικές συναντήσεις αποκτούν ξανά το art chic σπίτι τους

Κάθε επιχείρηση γνωρίζει ότι η φροντίδα των συνεργατών της αποτελεί μια εξαιρετικά αποδοτική επένδυση. Και η επιλογή του κατάλληλου χώρου για τις επαγγελματικές γνωριμίες, τα meeting ή τα συνέδρια παίζει κομβικό ρόλο για την επιτυχία τους – αλλά και για την εικόνα της εκάστοτε επιχείρησης. Μια ιδανική λύση για εσάς που δραστηριοποιείστε στην Αθήνα, είναι το Grecotel Pallas Athena, που από τις 3 Σεπτεμβρίου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό.

Οι φωτεινοί χώροι του, διακοσμημένοι επιμελώς με μοναδικά έργα διάσημων καλλιτεχνών, συνδυάζουν τη σοβαρότητα με τη φρεσκάδα και συνθέτουν μια ζεστή πολυτέλεια που ικανοποιεί και τον πλέον απαιτητικό.

Η τοποθεσία του, στην πλατεία Κοτζιά, την καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο Δημαρχείο, είναι ιδανική είτε σχεδιάζετε κάποιο σημαντικό meeting, είτε πρόκειται να φιλοξενήσετε συνεργάτες που φτάνουν στην Αθήνα από άλλες χώρες ή περιοχές. Σε απόσταση αναπνοής από δυο από τους κεντρικότερους σταθμούς του μετρό (Ομόνοια και Μοναστηράκι) και μόλις 34 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, το κομψό Grecotel Pallas Athena είναι εύκολα προσβάσιμο με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς και συνδέεται εύκολα τόσο με το αεροδρόμιο, όσο και με το λιμάνι του Πειραιά και το Σταθμό Λαρίσης.

Και φυσικά, η πολύ μικρή του απόσταση από την Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης, την Πλάκα και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αθήνας, το καθιστούν εξαιρετική αφετηρία για τους περιπάτους που σίγουρα θα επιχειρήσουν να «στριμώξουν» στο πρόγραμμά τους οι προσκεκλημένοι σας.

Μιας και αναφερθήκαμε στο πρόγραμμα, ας περάσουμε στην πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων του Grecotel Pallas Athena, χωρητικότητας 20 ατόμων – με το ξενοδοχείο να παρέχει γραμματειακή και οπτικοακουστική υποστήριξη, καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη της παρουσίασής σας. Το υψηλού επιπέδου catering και η επαγγελματική εξυπηρέτηση διασφαλίζουν τη μέγιστη ικανοποίηση των συνεργατών σας, ενώ το δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια και η ύπαρξη business corner και γραφείου σε κάθε δωμάτιο, συνεπάγεται πως κανείς δεν θα αναγκαστεί να αμελήσει τις υποχρεώσεις του κατά τον χρόνο παραμονής του στην Αθήνα.

Οι συνεργάτες σας μπορούν να επιλέξουν από μια πολυτελή συλλογή οικογενειακών δωματίων, διακοσμημένων με graffiti υψηλής αισθητικής αξίας, αλλά και τις εντυπωσιακές Loft Suites του τελευταίου ορόφου με τη μοναδική θέα της πόλης από ψηλά. Το πιθανότερο είναι ότι πολλοί εξ αυτών θα επιστρέψουν στο Grecotel Pallas Athena – αυτή τη φορά με την οικογένεια ή τους συντρόφους τους, για να απολαύσουν την πόλη χωρίς επαγγελματικά βάρη, εκκινώντας από δωμάτια που δίνουν την αίσθηση πραγματικού προνομιακού διαμερίσματος στο κέντρο της πόλης.

Επαγγελματικά ή μη, τα γεύματα του Grecotel Pallas Athena ανήκουν με σιγουριά στα πλέον αξιομνημόνευτα χαρακτηριστικά του. Το πλούσιο πρωινό, γεμάτο ξεχωριστές γεύσεις που σερβίρεται στο κομψό εστιατόριο και το lounge μπαρ της μεγάλης βεράντας με την υπέροχη θέα σε μια από τις ομορφότερες πλατείες της Αθήνας, τα παραδοσιακά εδέσματα της «Κρητικής Γωνιάς» και τα μοναδικά πιάτα – πραγματικά γαστρονομικά κομψοτεχνήματα – με την υπογραφή του executive chef της Grecotel, Σάκη Τζανέτου, μαγεύουν τον ουρανίσκο και συμπληρώνουν την απόλαυση της διαμονής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ασφάλεια των συνεργατών σας είναι εξασφαλισμένη, χάρη στο πρωτόκολλο λειτουργίας Grecotel Stay Safe, ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας που εστιάζει στην ασφάλεια και την ευεξία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας. Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να μάθετε με μια επίσκεψη στο grecotel.com.

Welcome back

Για να γιορτάσει την επαναλειτουργία του, το Grecotel Pallas Athena προσφέρει έκπτωση 20% στο κόστος διαμονής, στο οποίο περιλαμβάνεται:

Το διάσημο πρωινό της Grecotel με πανδαισία επιλογών πρωινού, από λαχταριστό American-style buffet μέχρι exclusive a la carte επιλογές πάντα με την προσθήκη τοπικών γεύσεων και φιλεμάτωνΔωρεάν διαμονή για τα παιδιά έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιώνΠροσφορά Καλωσορίσματος με καλούδια και εμφιαλωμένο νερόΔωρεάν WIFIΓια όσους επιλέξου τη διαμονή σε κάποια από τις πολυτελείς σουίτες, το Grecotel Pallas Athena προσφέρει επιπλέον:

Δωρεάν δείπνο με εκλεπτυσμένες γεύσεις αυθεντικής υψηλής γαστρονομίας στο κομψό Gourmet Restaurant.

grecotelpallasathena.com

Αθηνάς 65 & Λυκούργου
Τ.Κ 105 51
Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
Τηλ.: 210 3250900

Keywords