Γνωστός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός σε δρόμο του Μπρονξ

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Νέας Υόρκης, μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού σε δρόμο του Μπρονξ, το πρωί της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου.

Όπως διαπιστώθηκε, το πτώμα ανήκε στον 60χρονο ηθοποιό Frank Vallelonga Jr. και βρέθηκε παρατημένο έξω από ένα εργοστάσιο παραγωγής λαμαρίνας.

Τα αίτια του θανάτου του εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστα αλλά τα προκαταρκτικά ευρήματα δείχνουν υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στη New York Post.

Δεν έφερε εμφανή τραύματα

Το Variety

αναφέρει ότι η αστυνομία δέχθηκε κλήση για έναν άνδρα που ήταν αναίσθητος στην περιοχή του Μπρονξ γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα. Όταν μετέβη στο σημείο βρήκε τον Vallelonga να μην ανταποκρίνεται και χωρίς να φέρει εμφανή τραύματα.

Ένας 35χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για απόκρυψη πτώματος. Η έρευνα για τον θάνατο του ηθοποιού συνεχίζεται, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας/νεκροτομής.

Ο Frank Vallelonga Jr. ήταν ο γιος του «Tony Lip», τον οποίο υποδύθηκε ο Βίγκο Μόρτενσεν στην ταινία «Green Book». Στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία, ο Vallelonga έπαιξε τον ρόλο του θείου του, Rudy Vallelonga.

Επίσης, έχει παίξει στο «The Birthday Cake», στο «Τhe Gravesend», ενώ έχει περάσει και από την δημοφιλή σειρά «Sopranos».

Body of ‘Green Book’ actor Frank Vallelonga Jr. found dumped in Bronx https://t.co/geZXVHR51S pic.twitter.com/bZieKvGrZw

New York Post (@nypost) December 1, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα