Γλυκά Νερά: Πού επικεντρώνει τις έρευνες η Αστυνομία για την υπόθεση

Σε κακοποιούς που προέρχονται από βαλκανικές χώρες επικεντρώνουν τις έρευνές τους τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Παράλληλα, σύμφωνα με «Το Βήμα της Κυριακής», οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να συλλέγουν συγκριτικά στοιχεία από παρόμοιες επιθέσεις στην Αττική, καθώς και για τις κινήσεις Αλβανών, Γεωργιανών, αλλά και Ελλήνων ποινικών, που έχουν αποφυλακιστεί, ενώ φαίνεται να έχουν καταλήξει σε τρεις «κομβικούς» υπόπτους.

Το

στοιχείο που δυσκολεύει την αστυνομική έρευνα, αφού ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος του θύματος δεν κατόρθωσε μέχρι στιγμής να αναγνωρίσει κανέναν ύποπτο μεταξύ εκείνων που του υπέδειξαν οι αστυνομικές αρχές, είναι κυρίως το γεγονός πως όσα στοιχεία συνέλλεξαν – αποτυπώματα, DNA και υλικό καμερών – φαίνεται να μην προσφέρουν τίποτα στην πορεία της έρευνας,

Ο ρόλος της «ψυχολόγου»

Σάλος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το ρόλο της συμβούλου του ζευγαριού, Ελένης Μυλωνοπούλου, καθώς οι δηλώσεις της στα μέσα ενημέρωσης για το ζευγάρι και τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε προκάλεσαν αντιδράσεις, όπως άλλωστε και το γεγονός ότι απεδείχθη πως δεν είναι.. ψυχολόγος.

Η κυρία Μυλωνοπούλου είχε δηλώσει δημόσια ότι η Καρολάιν και ο σύζυγός της ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και ότι η ίδια είχε επιστήσει την προσοχή της 20χρονης, προκειμένου να μην αναφέρει οτιδήποτε για την οικονομική κατάστασή της ακόμη και γνωστούς της. Όσο για την κατάθεση της Μυλωνοπούλου στην Αστυνομία, δεν φαίνεται να προέκυψε κάτι αξιοσημείωτο.

Έφτασαν πεζή στη μεζονέτα;

Να σημειωθεί, πάντως, ότι το υλικό από τις κάμερες της περιοχής δεν βοήθησε ως προς τα αυτοκίνητα που πέρασαν από το σημείο της επίθεσης, ούτως ώστε να εντοπιστεί το όχημα που χρησιμοποίησαν οι τρεις δράστες της δολοφονικής επίθεσης στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσα οχήματα κατέγραψαν οι κάμερες έχουν ήδη εντοπιστεί και δεν προέκυψε σύνδεση των ιδιοκτητών τους με την υπόθεση. Γι’ αυτό, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν, μεταξύ των άλλων, το ενδεχόμενο να έφτασαν πεζή στη μεζονέτα του ζευγαριού οι δράστες και να είχαν κρυμμένο κάπου μακρύτερα το όχημα διαφυγής τους.

Οι αστυνομικές αρχές, πάντως, συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες, καθώς υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτηματικά, ενώ παράλληλα υπάρχουν και άγνωστες πτυχές της έρευνας, που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί για ευνόητους λόγους – κάτι που αναμένεται να γίνει εν ευθέτω χρόνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα