Γιάννης Μώραλης: Η αλήθεια όταν είναι τόσο εξόφθαλμη και προφανής πάντα κερδίζει
«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», απαντά ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης σε σχετική ανακοίνωσή του για το παραπεμπτικό βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου σχετικά με την υπόθεση Λυγγερίδη.
Ο ίδιος στην ανακοίνωσή του εκφράζει την απόλυση βεβαιότητα ότι η τελική κρίση για τον ίδιο αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού θα είναι η απόλυτη πανηγυρική δικαίωση.
Απευθυνόμενος σε όσους παρήγγειλαν και εκτέλεσαν την παραγγελία τονίζει ότι δεν πρέπει να προβληματίζονται και αναρωτιούνται γιατί η πλειοψηφία των πολιτών έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στη Δικαιοσύνη.
Η ανακοίνωση του Γιάννη Μώραλη«Παραμένω προσηλωμένος στο έργο μου ως Δήμαρχος Πειραιά και με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, μαζί με τους συνεργάτες μου και συμμάχους τους πολίτες, θα εργαστούμε ώστε να συνεχιστεί η πανθομολογούμενη ανάπτυξη και βελτίωση του Πειραιά που συντελείται τα 11 τελευταία χρόνια.
Δεν με εξέπληξε η σημερινή απόφαση της παραπομπής μου για πλημμέλημα, καθώς από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και κλήθηκα αρχικώς να καταθέσω και μέχρι σήμερα, έχω κατανοήσει πλήρως εκείνο που με αφέλεια αρχικά απέρριπτα: ότι εκείνοι που προανήγγειλαν με βεβαιότητα μήνες πριν αυτά που τελικά με ακρίβεια έγιναν και γίνονται, έχουν προφανώς άμεση σχέση με εκείνους που τα εκτέλεσαν, εκθέτοντας για μια ακόμα φορά, έστω και παροδικά, τη Δικαιοσύνη.
Δεν επιθυμώ να μπω σε αυτά τα παιχνίδια που αφορούν εξυπηρέτηση διαφόρων ειδών συμφερόντων, όπως δεν έπραξα ποτέ μέχρι σήμερα στον ιδιωτικό και δημόσιο, πεντακάθαρο από κάθε πλευρά βίο μου.
Πιστεύοντας βαθιά και ουσιαστικά στη Δημοκρατία και έχοντας εμπιστοσύνη στους έντιμους εκφραστές αυτής που προφανώς και υπάρχουν, έχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι η τελική κρίση θα είναι για εμένα, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού και τελικά τον ίδιο τον Ολυμπιακό η απόλυτη πανηγυρική δικαίωση.
Όσον αφορά αυτούς που παρήγγειλαν αλλά και εκείνους που εκτέλεσαν την παραγγελία, αφενός αναρωτιέμαι αν έχουν καθαρή τη συνείδησή τους όσο εγώ και αφετέρου τουλάχιστον ας μην προβληματίζονται και αναρωτιούνται υποκριτικά γιατί η πλειοψηφία των πολιτών έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στη Δικαιοσύνη, πιστεύοντας ότι αυτή εργαλειοποιείται και χρησιμοποιείται αρκετές φορές κατά το δοκούν.
Η αλήθεια όμως, ειδικά όταν είναι τόσο εξόφθαλμη και προφανής, πάντα τελικά κερδίζει.
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Στα δικαστήρια γνωστός τραγουδιστής - Κατηγορείται για ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του
- Έγκυος η Βαλέρια Χοψονίδου - Η ανάρτησή της
- Χάρης Ακριτίδης: «Μου βρήκαν ένα πρόβλημα οι γιατροί – Από αυτό πέθανε ο Στράτος Διονυσίου»
- Έκανε ρευματοκλοπή δίπλα σε αστυνομικό τμήμα και μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες: «Σταμάτα να τραβάς – Πλήρωσα 3.000 ευρώ»
- Έβρισε χυδαία γειτόνισσα όταν του έκανε παρατήρηση και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη - «Θα κάνω ό,τι θέλω»
- Στοχευμένες αποχές των δικηγόρων της Αθήνας σε αντίδραση για τις παρεμβάσεις της προέδρου του Αρείου Πάγου
- «Αιτία πολέμου η στρατιωτική συνεργασία Τουρκίας – Συρίας», διαμηνύει το Ισραήλ μετά τα πλήγματα στη Δαμασκό
- Πολάκης εναντίον Τσακαλώτου: «Έρμε και σκοτεινέ, αυτό βρήκες να σχολιάσεις;»
- Στην αντεπίθεση ο Καναδάς: Ανακοίνωσε δασμούς 25% στα αμερικανικά αυτοκίνητα
- Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις επιζώντων για τη φωτιά μετά τη σύγκρουση
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Τα Νεα
- Υπονομευτές
- Θα μπει φυλακή ο Κάρλο Αντσελότι;
- Πρέπει να δίνεται η Ακρόπολη για γυρίσματα ταινιών;
- Οριστικό όχι του ΚΑΣ στον Λάνθιμο για την Ακρόπολη
- Βόλος: Νέα σοκαριστικά βίντεο από την κακοποίηση ζώων
- Επιπεφυκίτιδα: Πότε οφείλεται σε αλλεργία και πότε σε λοίμωξη;
- Δουλειά
- Πόσο θα επηρεαστεί η Ελλάδα από τους δασμούς Τραμπ
- Γιάννης Μώραλης: Η αλήθεια όταν είναι τόσο εξόφθαλμη και προφανής πάντα κερδίζει
- LIVE: Μονακό – Παναθηναϊκός
- Τελευταία Νέα Τα Νεα
- Γιάννης Μώραλης: Η αλήθεια όταν είναι τόσο εξόφθαλμη και προφανής πάντα κερδίζει
- Θα μπει φυλακή ο Κάρλο Αντσελότι;
- Πόσο θα επηρεαστεί η Ελλάδα από τους δασμούς Τραμπ
- Οριστικό όχι του ΚΑΣ στον Λάνθιμο για την Ακρόπολη
- Βόλος: Νέα σοκαριστικά βίντεο από την κακοποίηση ζώων
- LIVE: Μονακό – Παναθηναϊκός
- Πρέπει να δίνεται η Ακρόπολη για γυρίσματα ταινιών;
- Δουλειά
- Υπονομευτές
- Επιπεφυκίτιδα: Πότε οφείλεται σε αλλεργία και πότε σε λοίμωξη;
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Δολοφονία 3χρονου στα Χανιά: Κατηγορείται και ο βιολογικός πατέρας
- Βουλή: Άρση ασυλίας για Παναγιώτη Δουδωνή και Οζγκιούρ Φερχάτ
- Προφυλακίστηκε ο Παλαιοχριστιανός για ενδοοικογενειακή βία
- Ουγγαρέζος: «Υπερεκτιμημένο στην τηλεόραση θεωρώ τον Σάκη Τανιμανίδη» (Βίντεο)
- Δημοσκόπηση Marc: Το 28,5% θέλει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύσης Ελευθερίας και Νέας Αριστεράς
- Δώρο Πάσχα: Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ημερομηνίες καταβολής, ποσά, δικαιώματα
- Αττική: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί το Σαββατοκύριακο λόγω ποδηλατικού αγώνα
- Τζένη Θεωνά: «Δεν υπάρχει ακόμα ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα» (Βίντεο)
- Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Βαλέρια Χοψονίδου
- Κλειστά τα σχολεία σε Μαραθώνα και Νέα Μάκρη την Παρασκευή 4/4