Έριξε τον γιο της στο κενό για να το σώσει από πυρκαγιά

Πρωταγωνιστής μιας δραματικής διάσωσης έγινε πρώην αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο Φίλιπ Μπλανκς, πιάνοντας στον αέρα ένα παιδί σώζοντάς το από βέβαιο θάνατο.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ράγκμπι έσωσε το παιδάκι το οποίο η μητέρα του πέταξε από τον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, για να το σώσει από την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει.

Η μητέρα του μικρού αγοριού βρέθηκε σε απόγνωση όταν είδα το σπίτι τους να τυλίγεται στις φλόγες και αποφάσισε να το πετάξει από τον τρίτο όροφο για να μην καεί ζωντανό. Η μητέρα δυστυχής δεν κατάφερε να σωθεί.

Ο Μπλανκς βρισκόταν στο σπίτι ενός

φίλου του όταν ξαφνικά άκουσε μια δυνατή κραυγή. Έτρεξε να δει τι γίνεται και αυτό που αντίκρισε ήταν μια  τρομοκρατημένη γυναίκα στον τρίτο όροφο με ένα παιδί και τις φλόγες ακριβώς πίσω τους. «Ο κόσμος άρχισε να της φωνάζει να ρίξει τα παιδιά κάτω», λέει ο Μπλανκς.

Βλέποντας το παιδί να πέφτει έτρεξε αστραπιαία με τα χέρια απλωμένα, καταφέρνοντας να το πιάσει.

Το σοκαριστικό βίντεο, που τραβήχτηκε με κινητό, δείχνει την στιγμή που ο Μπλανκς τρέχει προς το μέρος του 3 ετών αγοριού και βουτά να το πιάσει, κλάσματα του δευτερολέπτου πριν καταλήξει στο έδαφος. Γείτονες πήραν το παιδί και το τύλιξαν με μια κουβέρτα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο μετά από λίγα λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα