Εντοπίστηκε ο Νορβηγός που αναζητούνταν για τη δολοφονία της 54χρονης στα Χανιά

Τον Νορβηγό σύντροφο της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στα Χανιά κατάφεραν να εντοπίσουν οι άνδρες της αστυνομίας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις τοπικές ιστοσελίδες εντοπίστηκε στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται πως το θύμα βρέθηκε σε λίμνη αίματος στο σπίτι όπου διέμενε στα Μεσκλά του δήμου Πλατανιά.

Χθες, σύμφωνα

με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα flashnews.gr, o ύποπτος τηλεφώνησε μέσω κινητού και της εφαρμογής messenger παραδεχόμενος πως σκότωσε τη γυναίκα με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του παιδιού.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές και έγινε προσπάθεια να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του Νορβηγού, γεγονός που ωστόσο δεν κατέστη τελικά εφικτό.

Ο Νορβηγός καταζητούμενος για τη δολοφονία φέρεται να ήταν γνωστός στις νορβηγικές αρχές καθώς έχει απασχολήσει και για άλλες υποθέσεις.

Σοκ το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο δολοφόνος την μαχαίρωσε 14 φορές. Παρόλα αυτά η τελευταία ανάρτηση της 55χρονης στο facebook φαίνεται να έχει γίνει το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, γεγονός που κάνει τους φίλους της να θεωρούν ότι το προφίλ της, το χειρίζεται μετά τον θάνατό της, ο καταζητούμενος σύντροφός της.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με τον εν διαστάσει σύζυγό της, τα παιδιά της δέχτηκαν μέσω εφαρμογής, μήνυμα από τη μητέρα τους που τους ενημέρωνε ότι δεν θα πάει να τα δει, όπως είχαν κανονίσει.

«Θα πάμε στη Σούγια. Ως εκ τούτου, δεν θα έρθω σήμερα». Μια φράση που δεν συνήθιζε η ίδια να χρησιμοποιεί…

Πάντως, θεωρείται, σχεδόν βέβαιο, ότι ο Νορβηγός δεν έχει καταφέρει να φύγει από την Κρήτη, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι βρίσκονται μια ανάσα από τον εντοπισμό του.

Είχε κατηγορηθεί για υφαρπαγή χρημάτων

Στη λίστα των ατόμων που αναζητούν οι αρχές της Εσθονίας «φιγουράρει» ο 48χρονος Νορβηγός που θεωρείται ο υπ΄ αριθμόν 1 ύποπτος για τη δολοφονία της 55χρονης στα Μεσκλά Χανίων.

Αυτή είναι η φωτογραφία που αποκαλύπτει «το βήμα» και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νορβηγός φέρεται να είχε κατηγορηθεί πριν από μερικούς μήνες για υφαρπαγή χρημάτων από τέσσερις ομοεθνείς του στην Αθήνα, οι οποίοι είχαν καταγγείλει ότι στη συνέχεια Ο 48χρονος διέφυγε στη Βουλγαρία. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι αρχές της Εσθονίας τον αναζητούν για αυτήν την καταγγελία ή για άλλη εγκληματική ενέργεια.

Σε αυτές τις φωτογραφίες, ο Νορβηγός φαίνεται να συμμετέχει σε τουρνουά χαρτοπαιξίας στο εξωτερικό, ενώ ακόμα και σήμερα, κρατά ενεργά τα προφίλ του στα μέσα δικτύωσης, όπως το Instagram και το LinkedIn. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που σύμφωνα, με «Το Βήμα» είχε νοσηλευθεί -ύστερα κι από δικαστική απόφαση- λόγω προβλημάτων υγείας από χρήση αλκοόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα