Ελενα Χριστοπούλου : Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ μόνη μου

Η Έλενα Χριστοπούλου θυμάται την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση στο γκαράζ του σπιτιού της.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώην ζευγάρι δέχθηκε επίθεση από τρεις ληστές στο γκαράζ του σπιτιού τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο στήθος και τα πόδια ο πρώην σύζυγός της.

Η κ. Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night show και αποκάλυψε ότι πήγε σε ψυχολόγο μετά το εφιαλτικό περιστατικό που βίωσε, ενώ παραδέχεται ότι το αίσθημα του φόβου την έχει κυριεύσει έκτοτε.

View
this post on Instagram

Τα "παμε .. τα συμφωνησαμε @grigorisarnaoutoglou.official σημερα το βραδυ .. @gogo_nikiforaki #makeup @nicolasvill #hair

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on Jan 10, 2019 at 4:49am PST

Πιο συγκεκριμένα είπε: «πήγα σε ψυχολόγο μετά το συμβάν με τις πιστολιές που είχα. Τότε αναγκάστηκα να πάω διότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ μόνη μου αυτό. Ναι, μιλάω εύκολα γι’ αυτό το συμβάν, είναι στο παρελθόν. Και είμαι υγιής και ζωντανή, άρα μπορώ να μιλήσω.

Έχει αλλάξει τη ζωή μου αυτό, φοβάμαι. Δεν πάω μόνη μου στο σπίτι το βράδυ. Δεν είναι απαραίτητο να με συνοδεύει κάποιος, απλά θέλω να έχω παρέα έστω και τηλεφωνικά, αν γίνει κάτι… Εκτίμησα πιο πολύ τη ζωή μετά από αυτό, την κάθε μέρα, έγινα πιο ευγνώμων.

Όλους τους έχω συγχωρέσει από τη στιγμή που δεν πήραν κάποια ζωή. Δεν θα μπορούσα να προχωρήσω αν δεν έχω συγχωρέσει. Έχουμε συναντηθεί μοιραία στα δικαστήρια με αυτούς τους ανθρώπους. Αν πήγαινα μόνη μου στο κρατητήριο να τους δω, θα τους έλεγα ότι λυπάμαι.

Όταν τους είδα στο δικαστήριο ένιωσα το ίδιο, λύπη. Ο ένας μου μίλησε, οι άλλοι δύο όχι. Είναι αμήχανες αυτές οι στιγμές, δεν είναι εύκολες. Δεν θυμάμαι και πολλά, να ξέρετε».

Keywords
Τυχαία Θέματα