«Εκραξε» τον ΠΑΟΚ η σύζυγος του Μαουρίσιο : «Μετά από τρεις μήνες τους λείψαμε;»

Ο Μαουρίσιο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με την σύζυγό του να ρίχνει… βόμβες στα social media σχετικά με τον ΠΑΟΚ.

Η Φερνάντα Μαουρίσιο τόνισε πως περίμενε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, όταν έληξε το συμβόλαιο, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Μάλιστα, στάθηκε και στον τρόπο που αποχαιρέτησαν τον Βραζιλιάνο μέσο οι «ασπρόμαυροι», υπογραμμίζοντας

πως δεν άξιζε τέτοια συμπεριφορά ο σύζυγός της.

Η σύζυγος του 32χρονου παίκτη «έκραξε» την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα όσα συνέβησαν, ενώ διερωτήθηκε: «Ξαφνικά μετά από τρεις μήνες τους λείψαμε;».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στα social media:

«Αφήστε με από εδώ να εξηγήσω τι ήθελα να πω όταν έγραψα πως υπέφερα εδώ… Νομίζω πως δεν εξέφρασα πολύ καλά αυτό που ήθελα…

Πρώτον: Είμαι πολύ περήφανη για αυτά τα 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ! Πραγματικά αγάπησα το μέρος, αγάπησα το σύλλογο και πραγματικά αγάπησα τους φιλάθλους και την ενέργεια που μετέφεραν σε μας!

Δεύτερον: Δεν μιλάω ποτέ εδώ για λεφτά, επειδή θεωρώ πως τα λεφτά είναι η συνέπεια της δουλειάς μας.

Υπέφερα επειδή όταν το συμβόλαιο τελείωσε, πραγματικά περίμενα μια πρόταση απ’ τον ΠΑΟΚ, γιατί ήθελα να μείνουμε εδώ στη Θεσσαλονίκη! Αλλά δεν την έκαναν!

Απλά έγραψαν στο ίντερνετ “γεια σου Μαουρίσιο κι ευχαριστούμε”! Δε θεωρώ πως αυτό άξιζε στο σύζυγό μου. Κανείς δε μας κάλεσε. Είμαι πολύ λυπημένη επειδή πρέπει να φύγω. Ξαφνικά μετά από τρεις μήνες τους λείψαμε;

Συγγνώμη αν δεν μπόρεσα να εκφράσω σωστά αυτό που ήθελα. Υπέφερα επειδή το αγάπησα το μέρος, πέρασα τρία υπέροχα χρόνια εδώ και δε νομίζω έτσι όπως τα έκαναν ήταν καλά.

Και κάτι ακόμη. Υπέφερα επειδή τα παιδιά μου αγάπησαν το σχολείο τους, το ποδόσφαιρο, το μπαλέτο, τους φίλους τους. Όποιος έχει οικογένεια ξέρει τι σημαίνει αυτό».



Keywords
Τυχαία Θέματα