Εγκλημα στα Χανιά : Η τελευταία ανάρτηση της 54χρονης μητέρας

«Μουδιασμένη» παρακολουθεί η τοπική κοινωνία τις αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα στην περιοχή Μεσκλά των Χανίων, όπου μία γυναίκα 54 ετών, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε δολοφονημένη, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι της, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.

Βασικός ύποπτος για το έγκλημα είναι ένας 47χρονος Νορβηγός, ιδιωτικός υπάλληλος με τον οποίο η άτυχη γυναίκα συζούσε το τελευταίο διάστημα. Ο άνδρας αναζητείται από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων για την υπόθεση προκειμένου να εξεταστεί και να δώσει απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα.

«Εχθές ανακάλυψαν μία γυναίκα νεκρή, δολοφονημένη.

Δεν γνωρίζουμε ποιος τη σκότωσε. Το πιο πιθανό είναι ο σύντροφός της από ό,τι φαίνεται, ένας Νορβηγός ο οποίος αναζητείται. Η γυναίκα ήταν γύρω στα 54-55, αυτός ήταν γύρω στα 47», είπε, στο MEGA, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στα Μεσκλά Χανίων, Στρατής Μπριτζολάκης.

«Έμεναν λίγο καιρό στο χωριό, τους γνωρίζαμε λίγο. Αλλά φαίνονταν πολύ καλοί. Η κυρία είχε τρία παιδιά από προηγούμενους γάμους. Σκέφτονταν να ανοίξουν επιχείρηση στο χωριό, ήθελαν να ανοίξουν ένα μεζεδοπωλείο. Στη γειτονιά αυτή μένουν κυρίως Άγγλοι. Οι περισσότεροι είναι μόνιμοι κάτοικοι. Το ζευγάρι αυτό νοίκιαζε εκεί. Εκ των υστέρων άκουσα ότι έπιναν και οι δύο, το ζευγάρι. Τα παιδιά, όπως διάβασα, είναι με τους πρώην συζύγους της γυναίκας, τα δύο στην Κρήτη, και το ένα στην Αθήνα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η τελευταία ανάρτηση της 54χρονης

Η 54χρονη μόλις στις 29 Δεκεμβρίου ανακοίνωνε την σχέση συμβίωσης της με τον 47χρονο στα κοινωνικά δίκτυα. Μιας συμβίωσης που όπως φαίνεται είχε πολλά προβλήματα αφού συχνοί ήταν οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ενώ τα θέματα με το αλκοόλ που είχε ο Νορβηγός  φαίνεται να αποτελούσαν συχνά αιτία καυγάδων, όπως αναφέρει το cretalive. Μάλιστα, ο χώρος που εντοπίστηκε το άψυχο πτώμα της γυναίκας  ήταν αναστατωμένος, βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και εικάζεται ότι υπήρξε καυγάς.

Εντύπωση προκαλεί την ίδια ώρα η τελευταία ανάρτηση της αδικοχαμένης μητέρας λίγο πριν βρεθεί άγρια δολοφονημένη. Το μήνυμα της στα κοινωνικά δίκτυα έδειχνε την ψυχική της κατάσταση καθώς εξέφραζε την απογοήτευση της για τον κόσμο.

Σημειώνεται πως η άτυχη γυναίκα στο προφίλ της στο Facebook είχε κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Πηγή εικόνας: cretalive

Συγκλονιστικά στοιχεία

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 47χρονος δεν έχει φύγει εκτός Κρήτης και ότι παραμένει στο νησί.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατο την μητέρας σε χτυπήματα από «τέμνον όργανο στην τραχηλική χώρα» και επιφυλάχθηκε για το χρόνο θανάτου μέχρι να γίνει η νεκροτομή. Και αυτό γιατί ήταν πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες στο χώρο.

Σύμφωνα με το cretalive, η μακροσκοπική εξέταση έδειξε επτά χτυπήματα πιθανότατα από μαχαίρι στην άτυχη γυναίκα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από τρεις ημέρες, το ζευγάρι είχε προμηθευτεί ξύλα για το τζάκι, όμως  το τζάκι δεν το άναψαν ποτέ, γεγονός που ίσως και να σχετίζεται λίγο με το χρόνο δολοφονίας της 54χρονης.

Επιπλέον μια γειτόνισσα όπως έγινε γνωστό ήταν εκείνη που ενημέρωσε το 112 και από εκεί ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές για το συμβάν.

«Έλα γιατί θα με σκοτώσει»

Την ίδια στιγμή, η τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr, αναφέρει ότι η νεκρή είχε πει στο τηλέφωνο, στον εν διαστάσει σύζυγό της, πως ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε, θα τη σκότωνε.

Την περασμένη Τετάρτη η 54χρονη φέρεται να τηλεφώνησε στον 60χρονο Χανιώτη σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκονταν επί χρόνια σε διάσταση, λέγοντας πως ο Νορβηγός σύντροφός θα τη σκοτώσει και ζητώντας του να έρθει στα Μεσκλά.

Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, τηλεφώνησε όμως πίσω και τελικά μίλησε με τον Νορβηγό, ο οποίος όμως τον καθησύχασε πως δεν υπήρχε πρόβλημα και ότι η 54χρονη «είναι τρελή». Ακολούθησε κι άλλη συνομιλία, όπου η 54χρονη είπε πλέον ότι ο Νορβηγός κρατούσε μαχαίρι!

Όμως, ο φερόμενος ως δράστης μίλησε στον σύζυγο της γυναίκας και υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα εκείνη πήγε να τον μαχαιρώσει και ότι απλά της πήρε το μαχαίρι για να προστατευτεί.

Η 54χρονη καταγόταν από την Αθήνα, είχε τρία παιδιά, εκ των οποίων τα δύο με τον 60χρονο Χανιώτη και το ένα από παλαιότερο γάμο. Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη φέρεται να είχε βρεθεί για τελευταία φορά με τον εν διαστάσει σύζυγό της, με τον οποίο διατηρούσε καλές σχέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα