Διαματάρης: Βλέπει κόσμο και τουϊτάρει ακόμη σαν υφυπουργός Εξωτερικών

Τι κι αν ο Αντώνης Διαματάρης ανακοίνωσε την παραίτησή του χτες, Πέμττη (5/12/2019) , αυτό δεν αποδεικνύεται καθόλου από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Ειδικότερα, ο παραιτηθείς υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης, αρμόδιος για τα θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή του από την κυβέρνηση, όταν αποκαλύφθηκε ότι πέραν του ψευδούς βιογραφικού, εξακολουθούσε να διατηρεί τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες σε τρεις εταιρείες στις ΗΠΑ.

Αυτή

ήταν η πρώτη απώλεια της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη και ήρθε μετά από πολλές ημέρες τριβών με την αντιπολίτευση.

Ωστόσο η αποπομπή του από την κυβέρνηση βρήκε τον κ. Διαματάρη εν πτήση προς την Αυστραλία, όπου ως υφυπουργός είχε οργανώσει σειρά επαφών.

Βέβαια ο ίδιος δεν δίστασε, παρά την παραίτησή του, να συνεχίσει ακάθεκτος το πρόγραμμά του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter, το πρωί της Παρασκευής (6/12/2019) παρασημοφορήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο με τον Χρυσό Σταυρό του Απόστολου Ανδρέα, «σε αναγνώριση των υπηρεσιών μου για την εκκλησία», όπως αναφέρει.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, κ. Μακάριο, για την τιμή που μου επεφύλαξε, να μου απονείμει το ανώτατο παράσημο της Αρχιεπισκοπής, τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Ανδρέα, σε αναγνώριση των υπηρεσιών μου για την εκκλησία. pic.twitter.com/2juXZ47700

— Αντώνης Η. Διαματάρης (@AHDiamataris) December 6, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα