Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 3-2 : Τον μάδησε ο Ατρόμητος

Απίθανο, μυθικό ματς στο Περιστέρι με μεγάλο νικητή τον Ατρόμητο!

Η ομάδα του Κάναντι έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, φτάνοντας στη μεγάλη ανατροπή (3-2) στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στο 82ο λεπτό, οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν πως θα έφευγαν με το τρίποντο από το Περιστέρι, ωστόσο με γκολ στο 85΄ και στο 92΄,

οι γηπεδούχοι έριξαν στο καναβάτσο το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ατρόμητος βάζει… ταφόπλακα στα όνειρα και τις ελπίδες του ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μετράει τη δεύτερη συνεχόμενη της γκέλα στο 2021 (είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο Αλκαζάρ). Οι «ασπρόμαυροι» χάνουν την επαφή τους με την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς βρίσκονται πλέον στο -10 από τον Ολυμπιακό και το -4 από τον 2ο Άρη.

Μοιραίος και ωραίος ο Τζόλης

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο τερέν του Περιστερίου, με τον ΠΑΟΚ να χάνει την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα. Μετά από ασυνεννοησία στην περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Σφιντέρσκι, με τον Πολωνό να προσπαθεί να τη στείλει στα δίχτυα με τακουνάκι. Ωστόσο, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε, με τον Ατρόμητο να φτάνει κοντά στο γκολ δύο λεπτά μετά. Από το ύψος της μικρής «ασπρόμαυρης» περιοχής, ο Σόλομον έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Πασχαλάκη.

Στο 15ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Κωτσόπουλου. Ο Τζόλης ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Μεγάλη, ανεκμετάλλευτη ευκαιρία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Σβαμπ επιχείρησε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 22ο λεπτό, ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟΚ. Μετά από ωραία ενέργεια και γλυκιά σέντρα του Τζόλη, ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Καλό τελείωμα από τον Πολωνό επιθετικό, με τον Γιαννιώτη να μη μπορεί να αντιδράσει.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει στο γρήγορο γκολ των «ασπρόμαυρων», με την κεφαλιά του Γούτα στο 30΄ να περνάει άουτ. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς στο 32΄ πέρασε εκτός ο Γιαννιώτης όντας τραυματίας, με τον Μανδά να παίρνει τη θέση του.

Στο 40΄, ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μανδά να αποκρούει εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Σφιντέρσκι.

Έτσι, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να έχει το προβάδισμα στο σκορ.

Απίθανο γκολ από Μουνίθ

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50΄, ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο 0-2. Ο Σβαμπ έβγαλε τον Μουργκ φάτσα με τον Μανδά, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου πρόλαβε να διώξει με τα πόδια, αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία του. Στο 54΄, οι ασπρόμαυροι έχασαν και άλλη ευκαιρία, με πρωταγωνιστή τον Σφιντέρσκι. Ο Γιαννούλης έκανε ωραία σέντρα, ο Γούτας έκανε κάκιστη εκτίμηση και η μπάλα στρώθηκε στον Πολωνό φορ. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 62ο λεπτό, ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, με τον Μουνίθ να εκτελεί και τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει εύκολα.

Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Κάναντι ισοφάρισε με γκολάρα! Ο Γιαννούλης έκανε το λάθος και ο Μουνίθ με απίστευτο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα στις αράχνες της εστίας του Πασχαλάκη! Τρομερό το σουτ του παίκτη του Ατρομήτου, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Έλληνα τερματοφύλακα.

Η ισοφάριση έφερε αντίδραση από τον ασπρόμαυρο πάγκο. Ο Γκαρσία ανακάτεψε την τράπουλα, ρίχνοντας στο τερέν και τους δύο νέους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τον Ουάρντα και τον Κρμέντσικ.

Τα πάνω-κάτω με Ουάρντα και Χαρίση

Στο 82ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο δεύτερο γκολ. Ο Γιαννούλης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ουάρντα βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του Ατρομήτου και με κεφαλιά έγραψε το 1-2. Ενα γκολ που πανηγύρισε έξαλλα ο Αιγύπτιος παίκτης.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 85΄ απάντησαν ξανά! Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε εξαιρετική προσπάθεια, η μπάλα πήγε στον Χαρίση, που με δυνατό σουτ, νίκησε τον Πασχαλάκη για το 2-2.

Ήρωας Νάτσος

Στο 92΄, ο Ατρόμητος έφτασε στην ολική ανατροπή με γκολ του Νάτσου! Ο Μάτιτς έκανε εξαιρετική πάσα, με τον παίκτη του Ατρομήτου να γράφει το 3-2 σε ένα τρομερό ματς.

Ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι, αλλά μετά από έλεγχο και στο var το γκολ μέτρησε κανονικά, με την ομάδα του Κάναντι να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης (32’Μανδάς), Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Σάλομον, Κιβρακίδης, Νταβιώτης (60’Μουνίθ), Νάτσος, Χαρίσης, Μανούσος (76’Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (76’Μάτιτς).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Σβαμπ (71’Ελ Καντουρί), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (78’Νινούα), Μουργκ (71’Ουάρντα), Τζόλης (66’Λάμπρου), Σφιντέρσκι (78’Κρμέντσικ).

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα