Άκπομ: «Δεν κοιμήθηκα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!»

Ο Τσούμπα Άκπομ ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στη νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού. Είχε ασίστ στο 2ο γκολ, πέτυχε το 3ο και συνολικά ήταν εξαιρετικός σε όλο το ματς. Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, δεν έκρυψε ότι ονειρευόταν να σκοράρει επί των ερυθρόλευκων.

Για το πως έζησε το ντέρμπι είπε:

«Όλοι μου έλεγαν για αυτό το παιχνίδι. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, δεν κοιμήθηκα καν, βλέποντας όνειρα ότι σκοράρω σε αυτόν τον αγώνα».

Για το πλάνο του ΠΑΟΚ και πως προέκυψε το στυλ παιχνιδιού που παρουσίασε είπε: «Πριν το παιχνίδι είχαμε ένα πλάνο, αλλά πρέπει πάντα να προσαρμοζόμαστε. Η σημασία και το κρίσιμο σημείο είναι αυτό και νομίζω ότι το κάναμε πολύ καλά σήμερα. Το βασικό κομμάτι που είχαμε πει για αυτόν τον αγώνα, ήταν να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα γιατί αν το κάναμε θα είχαμε και καλή διαχείριση στη συνέχεια».

Για το τι συζήτησαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 2-0: «Το πλάνο μας ήταν να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Το 2-0 ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, άλλα έπρεπε να προσέξουμε και μείναμε συγκεντρωμένοι»

Για το εξαιρετικό του πλασέ στο γκολ: «Εκείνη τη στιγμή, το μόνο που είχα στο μυαλό μου, ήταν να σκοράρω, να σκοράρω, να σκοράρω! Όταν βλέπεις τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα είναι το καλύτερο συναίσθημα και είμαι ευτυχισμένος».

Για το χαμένο πέναλτι με τον ΠΑΣ: «Κάνω την προπόνηση μου, προσπαθώ και όταν θα ξαναέλθει η στιγμή να είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω. Σημασία έχει όμως η νίκη της ομάδας, σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν έχει κάνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ξεχάσει τον Πρίγιοβιτς: «Έχω σεβασμό σε όλους αλλά και στον Πρίγιοβιτς. Βλέποντας τον να σκοράρει αποτέλεσε πηγή έμπνευσης. Είμαστε άλλοι παίκτες, μπορεί να παίζουμε στην ίδια θέση, αλλά έχουμε άλλα χαρακτηριστικά. Και να μη σκοράρω, προσπαθώ να βοηθάω πάντα την ομάδα μου, είτε με πίεση, με ασίστ και αυτό μου φέρνει ικανοποίηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα