Αιχμές Κοντονή κατά Πολάκη : «Σεβασμός στο τεκμήριο της αθωώτητας»

Σε έμμεσο άδειασμα του Παύλου Πολάκη και άλλων υψηλόβαθμων πολιτικών που συκοφαντούν αντιπάλους προχώρησε ο Σταύρος Κοντονής με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για το άρθρο του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης που ενισχύει

το τεκμήριο της αθωότητας ώστε να εγείρονται συνέπειες για όσους το παραβιάζουν ιδιαίτερα αν οι παραβάτες είναι κρατικοί λειτουργοί, είπε ότι «πρέπει το τεκμήριο της αθωότητας να γίνεται σεβαστό από τους κρατικούς αξιωματούχους και πολιτικούς λειτουργούς. Όταν κάποιος προσβάλλει τέτοια θεμελιώδη δικαιώματα βρίσκεται απέναντι στις συνέπειές του γιατί κάθε θύμα έχει δικαιώματα. Είναι ιδιαίτερη στιγμή η κύρωση του πρωτοκόλλου και ελπίζω να λειτουργήσει παιδαγωγικά για ένα μεγάλο αριθμό πολιτικών και δημοσίων προσώπων να προσαρμοστεί στο γράμμα του νόμου».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα είχε υπάρξει παρέμβαση στην συζήτηση του νομοσχεδίου από τον κ. Πολάκη ο οποίος προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την υπόθεση του προσωπικού του δανείου, υποστήριξε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν διώξεις κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Παράλληλα, έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι προσπαθούν να τον «τελειώσουν» αφού «έρχονται τα πορίσματα και οι διώξεις για τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και της NOVARTIS… και όσο πλησιάζουν τόσο ο πανικός κυριεύει την αξιωματική αντιπολίτευση και άλλους θεσμικούς (και μη) παράγοντες… που επιχειρούν με λάσπη να με «τελειώσουν» πριν μαθευτούν τα νέα που τους αφορούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα